مطالب مرتبط:
اقدام مشترک استان های جنوبی ایران برای حفاظت از ذخایر آبزیان
کاروان ایران برای حضور در بازی های کشورهای اسلامی محدود شد
پالایش تاجران خارجی برای حضور در ایران اکسپو/ پیش نیاز های توسعه تجارت با آفریقا فراهم است
سفیر ایران در ریاض: امنیت منطقه به همکاری های کشورهای منطقه وابسته است
توسعه همکاری های کشاورزی ایران با کشورهای عضو بریکس؛ از صادرات خاویار تا ایجاد ترمینال در بندر سانتوس
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 1 اردیبهشت 1404 ساعت 19:452025-04-21سياسي

تجارت آبزیان بین ایران و کشورهای آفریقایی گسترش می یابد


همکاری های شیلاتی جمهوری اسلامی ایران با کشورهای هدف افریقایی به ویژه موریتانی یکی از برنامه های اصلی سازمان شیلات است.

- تجارت آبزیان بین ایران و کشورهای آفریقایی گسترش می یابد همکاری های شیلاتی جمهوری اسلامی ایران با کشورهای هدف افریقایی به ویژه موریتانی یکی از برنامه های اصلی سازمان شیلات است.

به گزارش خبرگزاری مهر ، رییس سازمان شیلات ایران با سیدی محمدالرضی سفیر جمهوری موریتانی دیدار و گفتگو کرد.

حمزه رستم پور، رییس سازمان شیلات ایران در این دیدار با اعلام این که نگاه متفاوتی به ارتباط با کشور موریتانی داریم، گفت: کارشناسان جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارند زیرساخت های لازم برای ساخت کارخانه شناورهای فایبرگلاس متوسط و کوچک، ساخت دستگاه پودر یخ ساز و تأسیسات سردخانه ای را فراهم کنند.

وی ضمن اشاره به پتانسیل های خوب کشورمان در زمینه توربافی و آموزش کارشناسان آبزی پروری و روش های فرآوری آبزیان در راستای افزایش ارزش افزوده تولیدات شیلاتی تصریح کرد: بخش خصوصی جمهوری اسلامی ایران، آمادگی های لازم برای واردات پودر ماهی از کشور موریتانی و صادرات تون ماهیان را دارد.

وی ادامه داد: تجارت آبزیان به ویژه در زمینه گونه های تجاری، داد و ستد تور و ادوات صیادی و همچنین آمادگی برای آموزش دوره های کوتاه مدت صیادان موریتانی وج


برچسب ها: جمهوری اسلامی ایران - سازمان شیلات - جمهوری اسلامی - ایران - سازمان شیلات ایران - موریتانی - کشورهای آفریقایی
آخرین اخبار سرویس:

تجارت آبزیان بین ایران و کشورهای آفریقایی گسترش می یابد

تجارت آبزیان بین ایران و کشورهای آفریقایی گسترش می یابد