مطالب مرتبط:
فعالیت 360 خانه هلال در سیستان و بلوچستان
برخلاف اظهارت سخنگوی باشگاه؛ مجوز حرفه ای استقلال در خطر است!
تکنولوژی سیستم تصویر برداری 360 درجه لالیگا + عکس
خلاف اظهارت سخنگوی باشگاه؛ مجوز حرفه ای استقلال در خطر است!
فعالیت 360 «خانه هلال» در سیستان و بلوچستان؛ توسعه مشارکت مردمی در امدادرسانی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 18 اردیبهشت 1404 ساعت 12:252025-05-08ورزشي

360 نقطه خطر آفرین در سواحل گیلان شناسایی شده است


رییس هیئت نجات غریق و غواصی گیلان با اشاره به شناسایی 360 نقطه خطر آفرین در سواحل استان گفت: 804 ناجی غریق در نقطه های شناسایی شده سواحل مستقر هستند.

- به گزارش خبرنگار مهر هاشم اسماعیلی ظهر پنجشنبه در نشست خبری هیئت نجات غریق و غواصی گیلان با اشاره به فعالیت های این هیئت اظهار کرد: در سطح همگانی و جذب ناجیان غریق حدود 60 دوره آموزشی در سطوح مختلف برگزار شده که در برپایی این دوره ها جزو استان های پیشرو هستیم.

وی به سطح قهرمانی حوزه نجات غریق اشاره کرد و گفت: در المپیک سال 2032 رشته نجات غریق جزو رشته هایی خواهد بود که در سطح قهرمانی به رقابت خواهند پرداخت که این مسئله مستلزم توجه بیشتر به این رشته است.

رییس هیئت نجات غریق و غواصی گیلان تصریح کرد: سال گذشته، تیم بانوان در رشته پرتاب طناب موفق به کسب جایگاه نایب قهرمان کشور شد.

اسماعیلی افزود: برای المپیک 2032 تمام ما برنامه ریزی ما در برگزاری مسابقات فصلی برای رده های سنی نوجوان است که امیدواریم این روند در حوزه قهرمانی تداوم داشته باشد و برگزاری اینگونه مسابقات بسیار مؤثر است.

وی از برگزاری دوره های آموزشی در رده های سنی 7 تا 8 سال در رشته های نجات غریق خبر داد و گفت: دوره های نشاط و امید در قالب چهار دوره در رده های مختلف برگزار شد که حدود 140 نفر شرکت کننده دختر و پسر در این دوره حضور


برچسب ها: نجات غریق - شناسایی - گیلان - نجات - قهرمان - اسماعیلی - رشته
آخرین اخبار سرویس:

360 نقطه خطر آفرین در سواحل گیلان شناسایی شده است

360 نقطه خطر آفرین در سواحل گیلان شناسایی شده است