مطالب مرتبط:
تشکیل جلسه قرارگاه اجتماعی کلانشهر تهران در منطقه 10
«شیراز» میزبان نشست منطقه ای دیپلماسی استانی کشور
وزیر فرهنگ زنگ خطر را به صدا درآورد؛ سرمایه اجتماعی را دریابید!
بازنشستگان این خبر مهم را بخوانند/ ادامه واریز افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی از این تاریخ
وزیر فرهنگ زنگ خطر را به صدا درآورد؛ سرمایه اجتماعی را دریابید!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404 ساعت 18:402025-05-21سياسي

معادن باید منشأ تحولات اجتماعی و عمرانی در منطقه میزبان باشند


معادن علاوه بر تقویت شاخص های اقتصادی باید منشأ تحولات اجتماعی و عمرانی در منطقه میزبان نیز باشند.

- اردکان - نماینده مردم اردکان در مجلس گفت: معادن علاوه بر تقویت شاخص های اقتصادی باید منشأ تحولات اجتماعی و عمرانی در منطقه میزبان نیز باشند.

به گزارش خبرنگار مهر ، عصر چهارشنبه آیین گرامیداشت روز جهانی معدن با حضور جمعی از مسئولان در اردکان یزد برگزار شد.

در این مراسم، مصطفی پوردهقان نماینده مردم اردکان در مجلس با تأکید بر ظرفیت های منحصربه فرد معدنی شهرستان براساس مطالعات و داده های فنی اظهار داشت: ضروری است با تسهیل مسیر سرمایه گذاری و حمایت مؤثر از بخش خصوصی، زمینه بهره برداری بهینه و مردمی از این منابع فراهم شود.

وی با اشاره به جایگاه معادن در اقتصاد شهرستان و استان یزد افزود: معادن علاوه بر تقویت شاخص های اقتصادی، باید منشأ تحولات اجتماعی و عمرانی در منطقه میزبان نیز باشند.

رییس کمیته صنایع معدنی کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به برخی مشکلات در مسیر توسعه فعالیت های معدنی در بخش هایی از شهرستان ابراز کرد: خوشبختانه با پیگیری های مداوم و همکاری اخیر سازمان انرژی اتمی، مقدمات فعالیت مجدد در بسیاری از مناطق فراهم شده است.


برچسب ها: نماینده مردم اردکان - شاخص های اقتصادی - نماینده مردم - اردکان - معادن - اقتصاد - اجتماعی
آخرین اخبار سرویس:

معادن باید منشأ تحولات اجتماعی و عمرانی در منطقه میزبان باشند

معادن باید منشأ تحولات اجتماعی و عمرانی در منطقه میزبان باشند