مطالب مرتبط:
33 دوره آموزش کمک ‎های اولیه توسط هلال احمر اردستان برگزار شد
آیا هوش مصنوعی به تشخیص بیماری کمک می کند؟
صید بزرگ نقل و انتقالات پرسپولیس از اصفهان می آید
صید بزرگ نقل و انتقالات پرسپولیس از اصفهان می آید
صید بزرگ نقل و انتقالات پرسپولیس از اصفهان می آید
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 17 اردیبهشت 1404 ساعت 12:402025-05-07حوادث

هوش مصنوعی به کمک هلال احمر اصفهان می آید


معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان اصفهان از برنامه ریزی برای بهره گیری از هوش مصنوعی در عملیات امدادی این جمعیت خبرداد.

- اصفهان- معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان اصفهان از برنامه ریزی برای بهره گیری از هوش مصنوعی در عملیات امدادی این جمعیت خبرداد.

به گزارش خبرنگار مهر ، بمان علی یوسفی صبح چهارشنبه در نشست خبری اظهار کرد: هلال احمر اصفهان فرآیندهای خود را در سه مرحله قبل، حین و پس از حادثه تعریف کرده است و برنامه ریزی برای بهره گیری از هوش مصنوعی نیز در همین چارچوب در حال انجام است.

وی افزود: جمعیت هلال احمر استان اصفهان در سال 1403 به چهار هزار و 121 حادثه پاسخ داد، اظهار کرد: این آمار 10 درصد از 42 هزار و 191 حادثه ثبت شده در سراسر کشور را تشکیل می دهد.

یوسفی خاطرنشان کرد: این آمار نشان دهنده نقش پررنگ این استان در مدیریت بحران هاست.

از این تعداد 2 هزار و 260 حادثه معادل 55 درصد مربوط به حوادث جاده ای بوده است.

به گفته معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر اصفهان افزود: امدادرسانی این جمعیت از طریق 46 پایگاه امدادی، شامل 40 پایگاه جاده ای، 2 پایگاه کوهستان، یک پایگاه ساحلی، یک پایگاه واکنش سریع و یک پایگاه امداد هوایی پوشش داده شده است.


برچسب ها: هلال احمر - جمعیت هلال احمر - هوش مصنوعی - اصفهان - استان اصفهان - برنامه ریزی - هلال احمر اصفهان
آخرین اخبار سرویس:

هوش مصنوعی به کمک هلال احمر اصفهان می آید

هوش مصنوعی به کمک هلال احمر اصفهان می آید