مطالب مرتبط:
اجرای طرح قاضی مدرسه در 48 مدرسه کردستان
اجرای طرح جدید هدفمندسازی یارانه ها در 7 استان کشور آغاز شد
اجرای طرح جدید هدفمندسازی یارانه ها در 7 استان کشور آغاز شد
اجرای طرح جدید هدفمندسازی یارانه ها در 7 استان کشور آغاز شد
اجرای طرح جدید هدفمندسازی یارانه ها در 7 استان کشور آغاز شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 9 اردیبهشت 1404 ساعت 07:552025-04-29حوادث

اجرای طرح «کیان» برای مقابله با اعتیاد کودکان در خاش


رییس اداره بهزیستی خاش از آغاز اجرای طرح ملی «کیان» با هدف پیشگیری و مقابله با اعتیاد در بین کودکان و کارکنان ادارات و نهادها خبر داد و بر اهمیت این اقدام در ارتقای سلامت اجتماعی تأکید کرد.

- ایسنا/سیستان و بلوچستان رییس اداره بهزیستی خاش از آغاز اجرای طرح ملی کیان با هدف پیشگیری و مقابله با اعتیاد در بین کودکان و کارکنان ادارات و نهادها خبر داد و بر اهمیت این اقدام در ارتقای سلامت اجتماعی تأکید کرد.

ادریس تمندانی، در گفت وگو با ایسنا با اشاره به آغاز اجرای طرح ملی کیان اظهار کرد: این طرح با هدف شناسایی، پیشگیری و کاهش آسیب های اجتماعی ناشی از سوءمصرف مواد مخدر، به ویژه در میان کودکان و کارکنان دستگاه های اجرایی، به مرحله اجرا درآمده است.

وی افزود: طرح کیان که مخفف کاهش آسیب های اجتماعی، یاری گری اجتماعی، ارتقای تاب آوری اجتماعی و نجات اجتماعی است، یکی از برنامه های جامع سازمان بهزیستی کشور برای ارتقای سلامت روانی و اجتماعی گروه های هدف محسوب می شود.

تمندانی ادامه داد: این طرح با محوریت آموزش، مشاوره، شناسایی به موقع آسیب ها و ارائه خدمات حمایتی، تلاش می کند از گسترش اعتیاد در جامعه جلوگیری کند.

رییس بهزیستی خاش با بیان اینکه کودکان به عنوان آینده سازان کشور در معرض تهدیدات جدی ناشی از اعتیاد قرار دارند، خاطرنشان کرد:


برچسب ها: اجتماعی - مقابله با اعتیاد - کاهش آسیب های اجتماعی - رییس اداره بهزیستی - آسیب های اجتماعی - سلامت اجتماعی - اجرا
آخرین اخبار سرویس:

اجرای طرح «کیان» برای مقابله با اعتیاد کودکان در خاش

اجرای طرح «کیان» برای مقابله با اعتیاد کودکان در خاش