مطالب مرتبط:
658 هکتار از مراتع همدان پارسال طعمه آتش شد
658 هکتار از مراتع همدان پارسال طعمه حریق شد
ویدیو/ تصادف ترس آور در قم/ موتور سیکلت در آتش سوخت
احاله مدیریت 9 هزار هکتار طرح مرتعداری به بهره برداران مراتع آشتیان
آتش سوزی مشکوک در یک برج مسکونی در سئول؛ یک نفر کشته شد + فیلم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 1 اردیبهشت 1404 ساعت 14:052025-04-21اقتصادي

پارسال 658 هکتار از مراتع همدان در آتش سوخت


به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، اسفندیار خزایی با بیان اینکه سالانه 100 هکتار آتش بُر در اراضی مراتع، جنگل ها و اراضی جنگلی این استان ایجاد می شود، - به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، اسفندیار خزایی با بیان اینکه سالانه 100 هکتار آتش بُر در اراضی مراتع، جنگل ها و اراضی جنگلی این استان ایجاد می شود، گفت: ایجاد آتش بر در جنگل کاری حاشیه راه ها با همکاری دهیاران، شوراها و اداره کل حمل و نقل و پایانه ها صورت می گیرد.

وی اضافه کرد: آتش بر در مراتع و جنگل ها همه ساله ایجاد می شود که البته بیشتر این اقدام در اراضی جنگلی، پارک های جنگلی و جنگل کاری حاشیه راه ها انجام می شود.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری همدان ادامه داد: امسال این مجموعه برای مدیریت و پیشگیری از آتش سوزی در مراتع و جنگل ها در راستای شیوه نامه های ابلاغی عمل کرده که یکی از آنها مدیریت چرا است.

خزایی اضافه کرد: ورود عشایر به سامان های عرفی از نیمه اردیبهشت صورت می گیرد و برنامه ریزی برای تعلیف دام به ویژه در مکان های دارای گیاهان یکساله و احتمال و خطر آتش سوزی بالا، در دستور کار است.

وی افزود: برنامه ریزی های لازم برای برگزاری تمرین (مانور) اطفای حریق توسط تیم های اطفای حریق همه ادارات شهرستانی و ارائه آموزش های لازم نیز تدارک دیده شده است.


برچسب ها: جنگل - اسفندیار خزایی - اراضی - مراتع - منابع طبیعی و آبخیزداری - جنگلی - استان
آخرین اخبار سرویس:

پارسال 658 هکتار از مراتع همدان در آتش سوخت

پارسال 658 هکتار از مراتع همدان در آتش سوخت