مطالب مرتبط:
صنایع کوچک و متوسط در کانون توجه سرمایه گذاران بورس هستند/ لزوم حفظ ثبات اقتصادی برای تداوم رشد بورس
برگزاری آزمون تخصصی حفظ قرآن در لرستان
مرحله اول بیستمین آزمون تخصصی حفظ قرآن برگزار شد
بیستمین دوره آزمون های اعطای مدرک تخصصی حفظ قرآن کریم
نمی گذارم بازیکنی در استقلال پادشاهی کند | مسی یا رونالدو هم باشند باید احترام تیم حفظ شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 20 اردیبهشت 1404 ساعت 09:202025-05-10اقتصادي

سکونت پایدار در روستاها پیش نیاز حفظ کشاورزی است


فرماندار رشت با بیان اینکه سکونت پایدار در روستاها پیش نیاز حفظ کشاورزی است، گفت: بازنگری طرح های هادی روستایی با رویکرد حمایتی از ساکنان بومی یک ابزار اساسی برای تثبیت جمعیت است.

- رشت- فرماندار رشت با بیان اینکه سکونت پایدار در روستاها پیش نیاز حفظ کشاورزی است، گفت: بازنگری طرح های هادی روستایی با رویکرد حمایتی از ساکنان بومی یک ابزار اساسی برای تثبیت جمعیت است.

به گزارش خبرنگار مهر ، سید اسماعیل میرغضنفری صبح شنبه در نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه کشاورزی شهرستان رشت با تأکید بر اینکه جلسات مدیریتی باید خروجی ملموس برای مردم داشته باشند، اظهار کرد: توسعه کشت دوم، نوسازی و تجهیز اراضی شالیزاری و فراهم سازی زیرساخت های سکونت در روستاها از محورهای اصلی پایداری کشاورزی در شهرستان رشت است.

وی افزود: در حال حاضر 52 هزار هکتار اراضی شالیزاری در سطح شهرستان وجود دارد که از این میزان تاکنون بیش از 38 هزار هکتار شخم اولیه، 11 هزار و 700 هکتار شخم دوم، 41 هزار هکتار خزانه گیری و حدود 6 هزار هکتار نیز نشاکاری شده است.

میرغضنفری تجهیز تنها 14 هزار هکتار از اراضی به سامانه های نوین آبیاری را ناکافی دانست و گفت: با توجه به محدودیت منابع آب، باید با برنامه ریزی دقیق و بهره گیری از ظرفیت های اعتباری، روند تجهیز این اراضی شتاب گیرد.


برچسب ها: کشاورزی - روستاها - اراضی شالیزاری - پایدار - فرماندار رشت - شهرستان رشت - شهرستان
آخرین اخبار سرویس:

سکونت پایدار در روستاها پیش نیاز حفظ کشاورزی است

سکونت پایدار در روستاها پیش نیاز حفظ کشاورزی است