مطالب مرتبط:
مبلغ وام ودیعه مسکن در این استان افزایش یافت
مبلغ وام ودیعه مسکن در این استان افزایش یافت
تاکید ایران و کردستان عراق بر توسعه همکاری استان های همجوار
ستاد توسعه همدان برای شناسایی فرصت ها و تهدیدها تشکیل شد
استاندار قزوین از آغاز توسعه تجارت بین المللی این استان خبر داد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 18 اردیبهشت 1404 ساعت 00:252025-05-07اقتصادي

توسعه مسکن همدان با اتکا به منابع داخلی استان


استان همدان به دنبال توسعه مسکن با اتکا به منابع داخلی استان است - همدان-استاندار همدان گفت: استان همدان به دنبال توسعه مسکن با اتکا به منابع داخلی استان است به گزارش خبرگزاری مهر ، حمید ملانوری شمسی در جلسه نیروگاه خورشیدی و مسکن کارگران با حضور وزیر کار، با اشاره به اهمیت مدیریت مصرف انرژی در بخش کشاورزی و تولید گندم، اظهار کرد: در دوره مدیریت انرژی که به کشت گندم اختصاص داشت، هیچ یک از موتورهای تولید خاموش نشدند.

وی افزود: این مهم با همکاری و همراهی مدیران واحدهای تولیدی و اتخاذ رویکردی غیردستوری در کاهش مصرف انرژی محقق شد.

استاندار همدان با اشاره به پیشرفت قابل توجه استان در حوزه انرژی های تجدید پذیر، به ویژه نیروگاه های خورشیدی، تصریح کرد: در شش ماه گذشته، توانسته ایم حدود 7 مگاوات برق خورشیدی وارد شبکه کنیم و امیدواریم تا پایان سال تا 500 مگاوات را به مدار انرژی وارد کنیم.

ملانوری شمسی ضمن تبریک روز جهانی کارگر، بر لزوم توجه به جامعه کارگری و تلاش برای بهبود معیشت آنان تاکید کرد و افزود: اگرچه نمی توانیم همه قوانین را به سرعت اصلاح کنیم یا منابع مالی زیادی فراهم کنیم، اما باید گام هایی در جهت بهبود معیشت کارگران برداریم.


برچسب ها: استان - همدان - استاندار همدان - انرژی - خورشیدی - استان همدان - مصرف انرژی
آخرین اخبار سرویس:

توسعه مسکن همدان با اتکا به منابع داخلی استان

توسعه مسکن همدان با اتکا به منابع داخلی استان