مطالب مرتبط:
دروازه بان معروف در یک قدمی مدیرعاملی پرسپولیس
دروازه بان معروف در یک قدمی مدیرعاملی پرسپولیس
مدیرعامل اسبق پرسپولیس: درویش باید زودتر از این ها استعفا می کرد!
مدیرعامل اسبق پرسپولیس: درویش باید زودتر از این ها استعفا می کرد!
مدیرعامل اسبق پرسپولیس: درویش باید زودتر از این ها استعفا می کرد!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 1 اردیبهشت 1404 ساعت 12:102025-04-21ورزشي

دروازه بان اسبق در یک قدمی مدیرعاملی پرسپولیس


محمد محمدی دروازه بان اسبق تیم فوتبال پرسپولیس گزینه مدیرعاملی این باشگاه شد.

- به گزارش تابناک به نقل از اطلاعات، بعد از استعفای رضا درویش از راس باشگاه پرسپولیس مقرر شد تا امروز در هیات مدیره قرمز ها درباره این استعفا تصمیم گیری شود، اما آنگونه که مطلع شده ایم از همان لحظه نخست انتشار خبر این اتسعفا مذاکراتی برای انتخاب جانشین وی آغاز شده است.

این موضوع نشان می دهد که پرونده مدیرعاملی این مدیر در پرسپولیس بسته شده است.

در همین زمینه و طبق اخباری که به دست مان رسیده است قرار است یکی از اعضای هیات مدیره تا انتهای فصل به صورت موقتی مدیریت باشگاه را بر عهده بگیرد و بلافاصله پس از پایان لیگ مدیرعامل جدید معرفی خواهد شد.

همچنین خبردار شده ایم که مذاکراتی با محمد محمدی سنگربان اسبق تیم ملی و باشگاه پرسپولیس صورت گرفته است و اگر اتفاقا خاصی رخ ندهد با توجه به اقبالی که هواداران پرسپولیس به این مدیر جوان دارند و خاطرات خوشی از دوران معاونت وی در همین باشگاه پرسپولیس به ویژه در زمینه نقل و انتقالات در ذهن شان هست، وی نفر اول باشگاه پرسپولیس خواهد شد.

بر اساس این گزارش، محمدی برنامه های خود برای اداره پرسپولیس را ارائه کرده است و قرار است مذاکرات نهایی با این مدیر ظرف روز های آینده صورت بگیرد.


برچسب ها: پرسپولیس - مدیر - مدیرعامل - باشگاه پرسپولیس - باشگاه - محمد محمدی - هیات مدیره
آخرین اخبار سرویس:

دروازه بان اسبق در یک قدمی مدیرعاملی پرسپولیس

دروازه بان اسبق در یک قدمی مدیرعاملی پرسپولیس