مطالب مرتبط:
کسی این رشته های پزشکی را نمی خواند
حضور وزیر بهداشت در نشست هفته آینده کمیسیون بهداشت برای ارائه گزارش در مورد بررسی مشکلات دستیاران پزشکی
مزایای استفاده از هوش مصنوعی در پزشکی
تیم پزشکی پرسپولیس گل سه امتیازی زد!
بهره مندی روستای سنگتراشان از خدمات پزشکی کانون رضوی+ فیلم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 19 اردیبهشت 1404 ساعت 15:202025-05-09پزشكي

کسی این رشته های پزشکی را نمی خواند


وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: رشته هایی مانند بیهوشی، طب اورژانس و کودکان از جمله رشته های مورد نیاز کشور هستند اما به دلایل مختلف از جمله مسائل تعرفه ای، - به گزارش جماران،محمدرضا ظفرقندی در حاشیه بازدید از روند برگزاری پنجاه و دومین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی که روز گذشته در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد، این آزمون را یکی از آزمون های بسیار مهم در حوزه بهداشت و درمان کشور دانست.

تسنیم در خبری نوشت: وی با تأکید بر اینکه داوطلبان بر اساس علاقه مندی های خود نسبت به انتخاب رشته اقدام می کنند، اظهار داشت: برخی از رشته های تخصصی متأسفانه با کمبود داوطلب و ورودی مواجه اند و پاسخگوی نیاز کشور نیستند، از این رو باید برای این رشته ها امتیازات ویژه ای در نظر گرفته شود.

ظفرقندی افزود: رشته هایی مانند بیهوشی، طب اورژانس و کودکان از جمله رشته های مورد نیاز کشور هستند، اما به دلایل مختلف از جمله مسائل تعرفه ای، تعداد ورودی آن ها با نیاز نظام سلامت همخوانی ندارد.

بنابراین لازم است راهکارهای مؤثری در این زمینه طراحی و اجرایی شود.

وی ادامه داد: این موضوع در شورای عالی بیمه به طور جدی در حال پیگیری است.

با وجود افزایش ظرفیت 12 درصدی طبق مصوبه مجلس، همچنان ظرفیت ورودی این رشته ها تأمین نمی شود و باید تدابیر م


برچسب ها: رشته - پزشکی - طب اورژانس - حوزه بهداشت و درمان - درمان و آموزش پزشکی - پذیرش دستیار تخصصی - دانشگاه علوم پزشکی
آخرین اخبار سرویس:

کسی این رشته های پزشکی را نمی خواند

کسی این رشته های پزشکی را نمی خواند