مطالب مرتبط:
پوتین مذاکرات ایران و آمریکا را مثبت ارزیابی می کند
پوتین مذاکرات ایران و آمریکا را مثبت ارزیابی می کند
هشدار شکست مذاکرات ایران و آمریکا !
خبر فوری بقایی درباره دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا رسید
بررسی جنگ لفظی ایران و آمریکا در آستانه دور پنجم مذاکرات/بن بست غنی سازی؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404 ساعت 13:152025-05-20بين الملل

مذاکرات پشت پرده قطر با آمریکا و ایران


محمد بن عبدالرحمن گفت با همتایان خود در ایران و عمان به دنبال ایده هایی هستیم که بتواند شکاف بین واشنگتن و تهران را پر کند.

- به گزارش تابناک به نقل از مهر؛ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی نخست وزیر و وزیر خارجه قطر با اشاره به اوضاع کنونی نوار غزه تصریح کرد که فاجعه انسانی در این منطقه ادامه دارد و همواره فرصت ها برای آتش بس از دست می رود.

وی ادامه داد که قطر با همراهی مصر و آمریکا همچنان به تلاش های خود برای رسیدن به آتش بس در غزه ادامه می دهد.

نخست وزیر قطر ادامه داد: تصور می کردیم که آزادی عیدان الکساندر به فاجعه غزه پایان دهد، اما واکنش ها به این آزادی، موشک باران شدید غزه بود.

وزیر خارجه قطر سفر دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا به این کشور را مهم و مثبت ارزیابی و تاکید کرد که در این سفر امنیت منطقه ای و آینده همکاری های اقتصادی بین دو کشور بررسی شد.

وی مناسبات بین قطر و آمریکا را موسساتی دانست و تاکید کرد که این مناسبات با روی کار آمدن دولت های متوالی آمریکا قوی باقی مانده است.

 محمد بن عبدالرحمن با اشاره به تلاش های قطر برای میانجیگری جهت آتش بس و بازگرداندن اسرای صهیونیست گفت که معمولاً مذاکرات تبادل اسرا قبل از رسیدن به نتیجه نهایی از طریق بازی های سیاسی به بن بست می رسد.


برچسب ها: وزیر خارجه قطر - آمریکا - محمد بن عبدالرحمن آل ثانی - ادامه - وزیر خارجه - عبدالرحمن - نخست وزیر
آخرین اخبار سرویس:

مذاکرات پشت پرده قطر با آمریکا و ایران

مذاکرات پشت پرده قطر با آمریکا و ایران