مطالب مرتبط:
اعلام جزییات از دستگیری قاتل بی رحم اینستاگرام
دستگیری «قاتل بی رحم اینستاگرام» در عملیات پیچیده پلیس فتا
قاتل بی رحم اینستاگرام، دانشجوی هنر بود
قاتل بی رحم اینستاگرام، دانشجوی هنر بود
قاتل بی رحم اینستاگرام، دانشجوی هنر بود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 14 اردیبهشت 1404 ساعت 13:152025-05-04حوادث

دستگیری قاتل بی رحم اینستاگرام


رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت از شناسایی و کشف پرونده با موضوع اخاذی و تهدید به قتل خبر داد.

- به گزارش تابناک به نقل از پلیس، سردار داوود معظمی گودرزی اظهار کرد: خانم جوانی به پلیس فتا پایتخت مراجعه و مدعی شد فردی ناشناس که گویا تمام اطلاعات هویتی و محل سکونت وی را در اختیار دارد در فضای مجازی پیام های تهدیدآمیز برای ایشان ارسال می کند و این خانم جوان را تهدید به قتل می کند.

وی افزود: شاکی در ادامه اظهاراتش اعلام کرد پیامی از یک صفحه اینستاگرامی با نام قاتل بی رحم دریافت کردم که تمام مشخصات بنده را می دانست و در پیام های بعدی با ارسال تصاویر بسیار خشونت آمیز و ترسناک گفته بود اگر به کیف پول دیجیتالی که اعلام کرده است مبلغ مورد نظرش را واریز نکنم من را هم مانند بقیه کسانی که به حرف او توجه نکرده اند به قتل می رساند.

رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت خاطرنشان کرد: کارشناسان متخصص پلیس فتا پایتخت اقدامات خود را آغاز کردند و پس از بررسی همه جوانب پرونده و بهره گیری از روش های علمی و تخصصی سایبری موفق شدند ردپای مجرم را در فضای مجازی شناسایی کنند.

وی ادامه داد: کارشناسان فنی این پلیس با تحقیقات گسترده در فضای مجازی ضمن به دست آوردن اطلاعات هویتی متهم، پس از تشریفات قضایی مجرم را در یکی از مناطق غربی تهرا


برچسب ها: تبادل اطلاعات - تهدید به قتل - اطلاعات - اینستاگرام - پایتخت - رییس پلیس - داوود معظمی گودرزی
آخرین اخبار سرویس:

دستگیری قاتل بی رحم اینستاگرام

دستگیری قاتل بی رحم اینستاگرام