مطالب مرتبط:
نصب تلمبه های بادی برای تأمین آب حیات وحش آغاز شد
رییس شورای اسلامی استان تهران: فساد گسترده در شوراها دیده نشده است
طوفان شب گذشته در استان تهران 7 مصدوم برجای گذاشت
برگزاری همایش بزرگ شوراهای استان تهران/دستگیری 85 عضو و سلب عضویت 21 عضو شورا در استان تهران
طرح تقسیم تهران به 2 استان / نقشه تهران تغییر می کند؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 14 اردیبهشت 1404 ساعت 15:002025-05-04اجتماعي

تمهید محیط زیست استان تهران برای تأمین آب حیات وحش


مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران از آغاز اجرای پروژه تأمین آب برای زیستگاه های حیات وحش با استفاده از تلمبه های بادی در پارک ملی خجیر و سرخه حصار و منطقه حفاظت شده کویر ورامین خبر داد و گفت: - مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران از آغاز اجرای پروژه تأمین آب برای زیستگاه های حیات وحش با استفاده از تلمبه های بادی در پارک ملی خجیر و سرخه حصار و منطقه حفاظت شده کویر ورامین خبر داد و گفت: این پروژه با هدف کاهش تنش آبی در زیستگاه های طبیعی و بهره گیری از انرژی های پاک در حال اجراست.

به گزارش ایسنا حسن عباس نژاد با اعلام این خبر گفت: در راستای مدیریت بهینه منابع آبی و تأمین پایدار آب مورد نیاز حیات وحش، پروژه نصب و راه اندازی تلمبه های بادی در چند منطقه شاخص تحت مدیریت این اداره کل در حال اجراست و در فاز نخست این پروژه، یک دستگاه تلمبه بادی در پارک ملی خجیر نصب شده و به بهره برداری رسیده است و نصب دومین دستگاه در این پارک نیز به زودی آغاز می شود.

وی با بیان اینکه در ادامه این طرح سه دستگاه تلمبه بادی دیگر نیز در منطقه حفاظت شده کویر ورامین نصب خواهد شد، افزود: هدف از این اقدام، تأمین آب برای آبشخورهای حیات وحش به ویژه در فصل گرما و کاهش بارندگی هاست که فشار مضاعفی بر زیستگاه ها وارد می کند.


برچسب ها: مدیرکل حفاظت محیط زیست - حیات وحش - استان تهران - حفاظت محیط زیست - محیط زیست - پروژه - زیست
آخرین اخبار سرویس:

تمهید محیط زیست استان تهران برای تأمین آب حیات وحش

تمهید محیط زیست استان تهران برای تأمین آب حیات وحش