مطالب مرتبط:
حماس طی بیانیه ای همدردی خود را با جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد
پیام همدردی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با مردم بندرعباس
استاندار بوشهر: انقلاب اسلامی متعلق به همه مردم و مذاهب است
توضیحات رییس شورای اسلامی شهر تهران درباره استفساریه حقوقی شورا + ویدئو
زائران نمایندگان ایران و الگوی اخلاق اسلامی باشند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 7 اردیبهشت 1404 ساعت 21:452025-04-27سياسي

اعلام همدردی با هم نوع یک اصل اسلامی است


یک استاد حوزه علمیه با اشاره به اینکه اعلام همدردی با هم نوع یک اصل اسلامی است، گفت: در رخداد تلخ بندرعباس بعد از اعلام همدری از سوی مردم پر عاطفه، - یک استاد حوزه علمیه با اشاره به اینکه اعلام همدردی با هم نوع یک اصل اسلامی است، گفت: در رخداد تلخ بندرعباس بعد از اعلام همدری از سوی مردم پر عاطفه، جبران خسارات وارده بر خانواده ها و نیز بررسی علت آن و پیشگیری های لازم وظیفه مسئولین و یک مطالبه بحق است.

حجت الاسلام والمسلمین هادی سروش ـ استاد فقه و فلسفه و پژوهشگر دینی ـ در گفت وگو با ایسنا؛ آتش سوزی و انفجار در بندر شهید رجایی را تسلیت گفت و یادآور شد: این رخداد تلخ ومشابه آن فقط یک ضایعه اقتصادی و یا امنیتی نیست بلکه آسیب به روح و روان جامعه است.

وی گفت: گرچه مردم عزیز و هم وطنان خارج از کشور همدری و اعلام پاسخگویی به نیازهای آسیب دیدگان کرده اند ولی نمیتوان مسئولیت حاکمیت و مسئولین را نادیده گرفت.

این استاد حوزه ادامه داد : مسئولین محترم در بخش اقتصادی و سیاسی و امنیتی باید مسئولیت خود را انجام دهند.

افکار عمومی بعد از جبران خسارات وارده به خانواده ها، توقع پیشگیری از این سنخ حادثه ها و مشابه آن را از دولت دارند.

امروز بشر توانایی جلوگیری از حوادث غیر مترقبه دارد تا چه برسید به حوادث مترقبه! وی ادامه داد: آنچه بالفور مهم است ا


برچسب ها: اعلام - استاد حوزه علمیه - حجت الاسلام والمسلمین - استاد حوزه - حوزه علمیه - همدردی - اسلامی
آخرین اخبار سرویس:

اعلام همدردی با هم نوع یک اصل اسلامی است

اعلام همدردی با هم نوع یک اصل اسلامی است