مطالب مرتبط:
برگزاری جشن فاطمی در مراغه؛ حضور 2 هزار دختر در صحنه فرهنگ و مقاومت
برگزاری جشن روز دختر در البرز
برگزاری ویژه برنامه روز دختر در بام لند
برگزاری جشن دختران آرمانی در ورزشگاه آزادی
تصاویر/ برگزاری همایش «دختربابا» با حضور یک هزار دانش آموز دختر شیرازی در حرم شاهچراغ(ع)
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 9 اردیبهشت 1404 ساعت 16:352025-04-29سياسي

برگزاری 800 جشن ویژه روز دختر در اصفهان


معاون فرهنگی دفتر تبلیغات اسلامی استان اصفهان گفت: امسال به مناسبت دهه کرامت و روز دختر، بیش از 550 جشن در استان برگزار شده و پیش بینی می شود این رقم تا پایان دهه به 800 برسد.

- اصفهان-معاون فرهنگی دفتر تبلیغات اسلامی استان اصفهان گفت: امسال به مناسبت دهه کرامت و روز دختر، بیش از 550 جشن در استان برگزار شده و پیش بینی می شود این رقم تا پایان دهه به 800 برسد.

حجت الاسلام محمدرضا سرلک در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر که امسال به مناسبت دهه کرامت و روز دختر، بیش از 550 جشن در استان برگزار شده اظهار کرد: پیش بینی می شود این رقم تا پایان دهه به 800 جشن برسد.

وی با اشاره به شعار محوری روز دختر سال 1404 با عنوان خیزش دختران؛ موجی در نوجوان و هشتگ #سفیر_شو (سفیران مقاومت باش)، افزود: این برنامه ها با هدف تبیین جایگاه دختران در جامعه اسلامی، تقویت بنیان خانواده، بازنمایی نقش دختران در تمدن اسلامی و تأکید بر الگوسازی، معنویت گرایی، توجه به شخصیت حضرت معصومه (س)، عفاف و حجاب و مسئولیت های اجتماعی دختران برگزار می شود.

به گفته سرلک، از جمله برنامه های اجرایی در این ایام می توان به سخنرانی های حماسی با موضوع مقاومت دختران و زنان فلسطینی، پخش کلیپ، مستند یا فیلم کوتاه درباره دختران و زنان غزه ای یا فعالان حامی جبهه مقاومت، ارائه نگاره هایی از


برچسب ها: روز دختر - دفتر تبلیغات اسلامی - دختر - تبلیغات اسلامی - دهه کرامت - استان - برگزار
آخرین اخبار سرویس:

برگزاری 800 جشن ویژه روز دختر در اصفهان

برگزاری 800 جشن ویژه روز دختر در اصفهان