مطالب مرتبط:
صدور هشدار نارنجی هواشناسی کاشان/عدم تردد در حاشیه رودخانه
پلمب مرکز غیرمجاز عرضه دارو های گیاهی در کرج با کشف 750 میلیون ریال کالای قاچاق
پلمب یک مرکز غیرمجاز طب سنتی در کرج
نماینده رژیم صهیونیستی: وقتی بشار سقوط کرد گروه های افراطی سوریه را به دست گرفتند
حاشیه های لباس آقای رییس جمهور
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 10 اردیبهشت 1404 ساعت 12:102025-04-30سياسي

پلمب 11 پمپاژ غیرمجاز در حاشیه رودخانه بشار محدوده شهرستان دنا


رییس اداره منابع آب شهرستان دنا از جمع آوری، پلمب و توقیف 11 پمپاژ غیرمجاز و منصوبات آن از بستر و حریم رودخانه بشار این شهرستان، خبر داد.

- ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد رییس اداره منابع آب شهرستان دنا از جمع آوری، پلمب و توقیف 11 پمپاژ غیرمجاز و منصوبات آن از بستر و حریم رودخانه بشار این شهرستان، خبر داد.

یاور رحیمی زاده امروز چهارشنبه دهم اردیبهشت در جمع خبرنگاران افزود: در راستای حفاظت و صیانت از منابع آبی و عمل به قانون توزیع عادلانه آب و همچنین پیشگیری از برداشت غیرمجاز آب توسط بهره برداران متخلف، گروه گشت و نظارت بر منابع آب این اداره با شناسایی 11 دستگاه پمپ غیرمجاز با لوله آبده به قطر متوسط چهار اینچ در حاشیه رودخانه بشار واقع در محدوده اراضی سمرون بخش پاتاوه شهرستان دنا، پس از طی مراحل قانونی و با اخذ دستور قضایی اقدام به جمع آوری و پلمب آن ها کرد.

وی اظهارکرد: بر اساس قانون توزیع عادلانه آب، نگهداری و استفاده از دستگاه های حفاری و برداشت آب بدون داشتن مجوز تخلف بوده و با قاطعیت با آن برخورد می شود.

رییس اداره منابع آب شهرستان دنا، ضمن هشدار به حفاران و بهره برداران غیر مجاز از منابع آب زیرزمینی و سطحی، بیان کرد: هر گونه حفر و بهره برداری از چاه های غیرمجاز و برداشت آب از رودخانه ها بدون مجوز و داشتن حق آبه، جرم محسوب ش


برچسب ها: رودخانه بشار - شهرستان دنا - شهرستان - غیرمجاز - منابع آب - رودخانه - حاشیه رودخانه
آخرین اخبار سرویس:

پلمب 11 پمپاژ غیرمجاز در حاشیه رودخانه بشار محدوده شهرستان دنا

پلمب 11 پمپاژ غیرمجاز در حاشیه رودخانه بشار محدوده شهرستان دنا