مطالب مرتبط:
حضور خدام حرم حضرت معصومه (س) در منزل خانواده های شهدا
دیدار اعضای تاریخ شفاهی دفاع مقدس آمل با خانواده شهدا
خانواده شهدای کانون های مساجد کشور در اولین روز دهه کرامت 1404 تکریم شدند
تکریم خانواده های شهدای کانون های مساجد کشور، در اولین روز دهه کرامت 1404
ساخت برگ مصنوعی برای تبدیل دی اکسید کربن به سوخت با نور خورشید
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 9 اردیبهشت 1404 ساعت 17:352025-04-29سياسي

مساجد به محلی برای تجلیل از خانواده های شهدا تبدیل می شود


ایجاد یک شبکه ارتباطی میان شهدا و خانواده های آن ها در مساجد امر مهمی است و مساجد به عنوان کانون های اصلی ارتباطی می توانند نقش مهمی در این زمینه ایفا کنند.

- مساجد به محلی برای تجلیل از خانواده های شهدا تبدیل می شود وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: ایجاد یک شبکه ارتباطی میان شهدا و خانواده های آن ها در مساجد امر مهمی است و مساجد به عنوان کانون های اصلی ارتباطی می توانند نقش مهمی در این زمینه ایفا کنند.

به گزارش ایسنا، سید عباس صالحی- وزیر فرهنگ وارشاد اسلامی- امروز سه شنبه(9 اردیبهشت) در حاشیه جلسه شورای فرهنگ عمومی در جمع خبرنگاران به اهمیت ایجاد یک شبکه ارتباطی میان شهدا و خانواده های آن ها در مساجد اشاره کرد و گفت: مساجد به عنوان کانون های اصلی ارتباطی می توانند نقش مهمی در این زمینه ایفا کنند، زیرا بسیاری از شهدا در این مکان ها حضور داشته و ارتباطات خود را شکل داده اند.

وی با بیان اینکه ایجاد یک نظام محله محور برای ارتباط با خانواده های شهدا در هر منطقه و برگزاری روز خاصی به یاد آن ها، می تواند به تقویت این ارتباط کمک کند، یادآور شد: این روز خاص می تواند به عنوان فرصتی برای بزرگداشت یاد شهدا و ارتباط با خانواده های آن ها در نظر گرفته شود.


برچسب ها: مساجد - خانواده - شبکه ارتباطی - خانواده های شهدا - شهدا - ارشاد اسلامی - وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی
آخرین اخبار سرویس:

مساجد به محلی برای تجلیل از خانواده های شهدا تبدیل می شود

مساجد به محلی برای تجلیل از خانواده های شهدا تبدیل می شود