مطالب مرتبط:
1500 واحد مسکن محرومان در استان بوشهر احداث می شود
1500 واحد مسکن محرومان در استان بوشهر احداث می شود
آغاز برداشت گل محمدی در شهرستان تفتان استان سیستان و بلوچستان
آغاز ساخت بزرگترین شهربازی پایتخت
آغاز کوچ بهاره عشایر در استان قزوین
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 1 اردیبهشت 1404 ساعت 14:352025-04-21سياسي

ساخت 1500 واحد مسکونی برای محرومان در استان بوشهر آغاز می شود


به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، امیر برومند روز دوشنبه در نشست هیات امنای مسکن محرومن شهرستان دیلم، گفت: این شمار مسکن محرومان 200 واحد در شهر دیلم ساخته خواهد شد.

- به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، امیر برومند روز دوشنبه در نشست هیات امنای مسکن محرومن شهرستان دیلم، گفت: این شمار مسکن محرومان 200 واحد در شهر دیلم ساخته خواهد شد.

مدیرکل بنیاد مسکن استان بوشهر درباره مسکن روستایی بیان کرد: چهار میلیارد ریال تسهیلات طرح ویژه مسکن روستایی توسط این بنیاد برای هر واحد در نظر گرفته خواهد شد.

امام جمعه دیلم گفت: نهادهای حمایتی سهم خود را برای ساخت مسکن محرومان بموقع پرداخت کنند.

حجت الاسلام محمود اسدی افزود: اگر هر دستگاهی وظیفه خود را در این زمینه بخوبی انجام دهد و خیران نیز پای کار باشند، اقدام ماندگاری را می توان در زمینه تأمین مسکن محرومان در این شهرستان انجام داد.

سرپرست فرمانداری دیلم نیز با اشاره به تلاشهای بنیاد مسکن در زمینه مقاوم سازی و زیباسازی چهره روستاها، اظهار کرد: فعالیت های حساب 100 امام (ره) و بنیاد مسکن از سال های گذشته مشهود بود است، که در سال های اخیر این تلاش ها و اقدامات شدت یافته که قابل تقدیر است.


برچسب ها: مسکن محرومان - مسکن - محرومان - مسکن روستایی - امیر برومند - استان بوشهر - استان
آخرین اخبار سرویس:

ساخت 1500 واحد مسکونی برای محرومان در استان بوشهر آغاز می شود

ساخت 1500 واحد مسکونی برای محرومان در استان بوشهر آغاز می شود