مطالب مرتبط:
ارزیابی خسارات وارده به بیش از یک هزار هشتصد دستگاه خودروی فاقد بیمه آسیب دیده در بندر شهید رجایی
ارزیابی خسارات وارده به بیش از یکهزار هشتصد دستگاه خودروی فاقد بیمه آسیب دیده در بندر شهید رجایی 
ارزیابی خسارات بیش از هزار و 800 خودرو «بدون بیمه» آسیب دیده در بندر شهید رجایی
ارزیابی خسارات 1800 خودروی فاقد بیمه در بندر رجایی
ارزیابی خسارات وارده به بیش از 1800 خودروی فاقد بیمه در بندرعباس |
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 14 اردیبهشت 1404 ساعت 17:502025-05-04حوادث

ارزیابی خسارات وارده به بیش از 1800 دستگاه خودروی فاقد بیمه آسیب‎دیده در بندر شهید رجایی


رییس کل دادگستری هرمزگان از ارزیابی خسارات وارده به بیش از هزار و هشتصد دستگاه خودروی فاقد بیمه آسیب دیده در بندر شهید رجایی خبر داد.

- ایسنا/هرمزگان رییس کل دادگستری هرمزگان از ارزیابی خسارات وارده به بیش از هزار و هشتصد دستگاه خودروی فاقد بیمه آسیب دیده در بندر شهید رجایی خبر داد.

مجتبی قهرمانی رییس کل دادگستری هرمزگان امروز (یکشنبه 14 اردیبهشت)، با بیان اینکه دستگاه قضایی استان هرمزگان از اولین لحظات وقوع حادثه تلخ انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس تمام توان خود را برای جبران خسارات مردم بکار بسته است، گفت: بر این اساس با درک فوریت موضوع و لزوم تسریع در رسیدگی به خسارات وارده به هموطنان عزیزمان، ضمن تشکیل کارگروه جبران خسارات مالی، هماهنگی های لازم با شرکت های بیمه نیز انجام شد تا به سرعت در این خصوص اقدام شود.

وی افزود: بر این اساس با استقرار تیمی متشکل از قضات مجرب به سرپرستی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان هرمزگان در محل شهرداری شهرک شهید رجایی و پاسگاه انتظامی خونسرخ بلافاصله پس از وقوع حادثه نسبت به ارزیابی میزان خسارات و پرداخت آن اقدام شد.

این مقام مسئول تصریح کرد: در این محل ها، ضمن انجام ارزیابی های لازم، فرم های مربوط به دریافت خسارت نیز به ایشان تحویل می شود.


برچسب ها: رییس کل دادگستری هرمزگان - بندر شهید رجایی - دادگستری هرمزگان - رییس کل دادگستری - ارزیابی خسارات - شهید رجایی - خسارات
آخرین اخبار سرویس:

ارزیابی خسارات وارده به بیش از 1800 دستگاه خودروی فاقد بیمه آسیب‎دیده در بندر شهید رجایی

ارزیابی خسارات وارده به بیش از 1800 دستگاه خودروی فاقد بیمه آسیب‎دیده در بندر شهید رجایی