مطالب مرتبط:
ماجدی: تیم های منتخب استان تهران جهت پشتوانه تیم های ملی تشکیل شده اند
احداث 30 هزار مسکن ملی در استان اردبیل پاسخگوی نیاز نیست
تسریع در تأمین مالی طرح نهضت ملی مسکن در شهر گرگان
بانک های عامل تسهیلات پروژه مسکن ملی آبشار خرم آباد را پرداخت نکرده اند
تولید 1466 مگاوات برق خورشیدی در ساوه با فوریت تعیین تکلیف شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 1 اردیبهشت 1404 ساعت 17:302025-04-21سياسي

پیشگامی استان مرکزی در تولید برق خورشیدی/تشکیل کمیته برای تأمین آب پروژه های مسکن ملی


نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی، مذاکرات و دستاوردهای نشست مسئولان استان با وزیر نیرو را تشریح کرد و از پیشگامی استان مرکزی در تولید برق خورشیدی خبر داد.

- پیشگامی استان مرکزی در تولید برق خورشیدی/تشکیل کمیته برای تأمین آب پروژه های مسکن ملی ایسنا/مرکزی نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی، مذاکرات و دستاوردهای نشست مسئولان استان با وزیر نیرو را تشریح کرد و از پیشگامی استان مرکزی در تولید برق خورشیدی خبر داد.

سیدمحمد جمالیان یکم اردیبهشت ماه درخصوص نشست مشترک جمعی از نمایندگان استان و استاندار مرکزی با وزیر نیرو اظهار کرد: این نشست پیرامون موضوعات حیاتی استان در حوزه تأمین آب، انرژی و آلودگی هوا برگزار شد.

وی افزود: توسعه نیروگاه های خورشیدی، حذف مصرف سوخت مازوت در نیروگاه شازند، تامین آب شرب اضطراری شهر اراک و تامین پایدار آب شرب استان مرکزی بر اساس بارگذاری جمعیتی، از اولویت های اساسی است که باید با اقدامات اجرایی مناسب عملیاتی شود.

جمالیان در ادامه افزود: وزیر نیرو در این جلسه تاکید کرد که در سال جاری نیروگاه حرارتی شازند بدون استفاده از سوخت مازوت فعالیت خواهد کرد و حذف این سوخت آلاینده نقش اساسی در کاهش آلودگی هوا و حفظ سلامت شهروندان دارد.


برچسب ها: استان - استان مرکزی - برق خورشیدی - خورشیدی - تولید برق - مرکزی - وزیر نیرو
آخرین اخبار سرویس:

پیشگامی استان مرکزی در تولید برق خورشیدی/تشکیل کمیته برای تأمین آب پروژه های مسکن ملی

پیشگامی استان مرکزی در تولید برق خورشیدی/تشکیل کمیته برای تأمین آب پروژه های مسکن ملی