مطالب مرتبط:
قاضی باید در صدور حکم و قضاوت عجله نکند
مستأجران عجله کنید/ مهلت ثبت نام کمک هزینه جدید مسکن محدود است
قضاوت عادلانه از شاخص های احیای امر اهل بیت در حکومت اسلامی
آمریکا برای مذاکره با چین درباره تعرفه ها عجله دارد
عجله آمریکا برای مذاکره با چین درباره تعرفه ها
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 11 اردیبهشت 1404 ساعت 18:452025-05-01سياسي

قاضی نباید در قضاوت عجله داشته باشد


تولیت حرم مطهر بانوی کرامت با تاکید بر اینکه قاضی نباید در قضاوت عجله داشته باشد گفت: یکی از شئونات و شاخص های مهم احیای امر اهل بیت(ع) قضاوت عادلانه در حکومت اسلامی است.

- ایسنا/قم تولیت حرم مطهر بانوی کرامت با تاکید بر اینکه قاضی نباید در قضاوت عجله داشته باشد گفت: یکی از شئونات و شاخص های مهم احیای امر اهل بیت(ع) قضاوت عادلانه در حکومت اسلامی است.

آیت الله سید محمد سعیدی امروز 11 اردیبهشت طی سخنانی در جلسه درس اخلاق کارمندان دادگستری استان قم اظهار کرد: سنت الهی گاهی اینگونه است که موعظه های خود را در میان حوادث به انسان ها می آموزد و عبرت آموزی می کند.

تولیت حرم مطهر بانوی کرامت تصریح کرد: دستگاه قضا دارای قوانینی است که باید این قوانین اعمال و اجرا شود و تا زمانی که شرایط قضاوت فراهم نشده است قاضی حق قضاوت ندارد و باید طبق قواعد و ضوابط قضاوت کند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی حرم حضرت معصومه(س)، امام جمعه قم تأکید کرد: مشکلات گاهی اخلاقی و اعتقادی و گاهی رفتاری است، در این بین مشکل اعتقادی و اخلاقی بسیار سخت است و کسی که مشکل اعتقادی و اخلاقی دارد نباید وارد دستگاه قضا شود.

وی افزود: قضاوت کنندگان نباید در بررسی پرونده های متهمین تحت تأثیر فشار افکار عمومی قرار گیرند بلکه باید با تحقیق و بررسی کامل، تصمیم درست ات


برچسب ها: قضاوت - حکومت اسلامی - حرم مطهر - قاضی - بانوی - تولیت - کرامت
آخرین اخبار سرویس:

قاضی نباید در قضاوت عجله داشته باشد

قاضی نباید در قضاوت عجله داشته باشد