مطالب مرتبط:
دومین نشست سراسری استانداران آغاز شد
دومین جلسه محاکمه رییس جمهور معزول کره جنوبی برگزار شد
دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو و عمان برگزار می شود
نشست هماهنگی برنامه های دهه کرامت در آذربایجان غربی برگزار شد
50 برنامه ویژه هفته بزرگداشت مقام معلم در یزد برگزار می شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 1 اردیبهشت 1404 ساعت 10:552025-04-21اقتصادي

دومین نشست سراسری استانداران برگزار شد


دومین نشست سراسری استانداران در سال 1404 با حضور رییس سازمان حفاظت محیط زیست و نماینده ویژه رییس جمهور در ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز برگزار شد.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، دومین نشست سراسری استانداران در سال 1404 با حضور رییس سازمان حفاظت محیط زیست و نماینده ویژه رییس جمهور در ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز برگزار شد.

در نشست صبح امروز رشیدیان نماینده ویژه رییس جمهور در ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با تشریح برنامه های این ستاد برای سال جدید مبارزه با باندهای قاچاق کالا و ارز، استفاده از ظرفیت های علمی دانشگاه ها و کاهش سالانه 15 درصدی قاچاق کالا و ارز را که از تأکیدات برنامه هفتم توسعه است را از اولویت های این ستاد برشمرد.

وی با اشاره به برآوردها از میزان قاچاق در کشور تصریح کرد: این میزان سالانه حدود 30 میلیارد دلار است و اولویت های این ستاد اصالت برخورد و مبارزه با فساد و سپس مفسد است.

رشیدیان همچنین اظهار کرد: هرچه زمینه برای تجارت قانونمند فراهم شود عرصه برای قاچاق کالا و ارز محدودتر می شود.

همچنین در ادامه این نشست شینا انصاری معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به متأثر شدن منطقه غرب آسیا و ایران از پدیده تغییر اقلیم اشاره کرد و گفت: میانگین دمای کشور از 5 سال گذشته حدود 2.


برچسب ها: قاچاق کالا و ارز - مبارزه با قاچاق کالا - رییس سازمان حفاظت محیط زیست - قاچاق کالا - کالا و ارز - مبارزه با قاچاق - سازمان حفاظت محیط زیست
آخرین اخبار سرویس:

دومین نشست سراسری استانداران برگزار شد

دومین نشست سراسری استانداران برگزار شد