مطالب مرتبط:
فارس، یکه تاز برداشت غلات با بزرگترین ناوگان کشور
دستگاه قضایی نسبت به برداشت های بی رویه در بالا دست سد الغدیر ساوه ورود کند
برداشت غیرمجاز لاله های واژگون در خارج از محدوده فارس بوده است / تخریب منابع طبیعی را گزارش دهید
دوج کوین ترون را از سر راه برداشت / صعود DOGE به جمع 8 رمزارز برتر بازار!
مریخ نورد کنجکاوی از راز 3.5 میلیارد ساله مریخ پرده برداشت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 1 اردیبهشت 1404 ساعت 12:502025-04-21اقتصادي

فارس یکه تاز برداشت غلات با بیش از 3800 دستگاه کمباین


رییس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: این استان با دارا بودن بیش از 3800 دستگاه کمباین بزرگترین ناوگان برداشت غلات کشور را دارد و به 25 استان خدمات رسانی می کند.

- ایسنا/فارس رییس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: این استان با دارا بودن بیش از 3800 دستگاه کمباین بزرگترین ناوگان برداشت غلات کشور را دارد و به 25 استان خدمات رسانی می کند.

مجتبی دهقان پور امروز، اول اردیبهشت در نشست جهادکشاورزی فارس با اعلام این خبر تصریح کرد: کمباین داران استان فارس از ابتدای بهار تا انتهای تابستان مشغول برداشت گندم، جو و کلزا و در پاییز مشغول برداشت برنج و ذرت دانه ای در سراسر ایران هستند.

وی تصریح کرد: برخورداری از ناوگان برداشت غلات مجهز به امکانات و فناوری روز دنیا اهمیت بالایی برای فارس داشته و در این راستا سازمان جهاد کشاورزی سعی در تامین کمباین مناسب جهت برداشت به موقع و با تلفات کمتر را دارد.

دهقان پور به مدیریت ناوگان برداشت و برنامه ریزی کنترل ضایعات استان فارس اشاره کرد و افزود: در سال زراعی گذشته تلفات برداشت کمباین 2.

31 درصد بوده که نسبت به سال زراعی قبل چهار درصد کاهش یافته و در محصول گندم برگشت بیش از 2200 تن گندم به چرخه تولید را به دنبال داشته است.


برچسب ها: سازمان جهاد کشاورزی - جهاد کشاورزی استان فارس - برداشت - برداشت غلات - استان - جهاد کشاورزی - جهاد کشاورزی استان
آخرین اخبار سرویس:

فارس یکه تاز برداشت غلات با بیش از 3800 دستگاه کمباین

فارس یکه تاز برداشت غلات با بیش از 3800 دستگاه کمباین