مطالب مرتبط:
حوزه علمیه در مبارزه با انحرافات فکری نقش تأثیرگذار داشته است
تشریح ظرفیت های متنوع سرمایه گذاری؛ حضور فعال سرمایه گذارانی از کشورهای حوزه خزر در کاسپین
تصاویر/ برگزاری جلسه هماهنگی نهادهای حوزوی لرستان به مناسبت صدمین سالگشت بازتأسیس حوزه علمیه قم
تلاش مجلس برای رفع مشکلات قانون گذاری حوزه روان شناسی
تلاش مجلس برای رفع مشکلات قانون گذاری در حوزه روان شناسی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 14 اردیبهشت 1404 ساعت 12:252025-05-04سياسي

تاکید بر نقش کلیدی وزارت دادگستری در سیاست گذاری و هماهنگی حوزه مالکیت فکری


به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، احمد محسن زاده، معاون مالکیت فکری وزارت دادگستری، در مراسم بزرگداشت روز جهانی مالکیت فکری که به میزبانی دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد، - به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، احمد محسن زاده، معاون مالکیت فکری وزارت دادگستری، در مراسم بزرگداشت روز جهانی مالکیت فکری که به میزبانی دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد، بر نقش کلیدی وزارت دادگستری در سیاست گذاری و هماهنگی حوزه مالکیت فکری تأکید کرد.

وی با اشاره به عملکرد مثبت کشور در حوزه مالکیت صنعتی، افزود: با همکاری سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و دیگر نهاد های اجرایی، ایران توانسته به کنوانسیون های بین المللی مهمی در این زمینه بپیوندد، از جمله معاهدات وین و استراسبورگ که در سال گذشته با دفاع وزارت دادگستری و تصویب مجلس و شورای نگهبان به آنها ملحق شدیم.

محسن زاده در ادامه گفت: در حوزه مالکیت ادبی و هنری، اما هنوز جای کار بسیاری باقی است.

لایحه جامع حقوق مالکیت ادبی و هنری و حقوق مرتبط که نسبت به قانون مصوب 1348 جامع تر است، در دستور کار مجلس قرار گرفته بود ولی به دلیل برخی نواقص مسترد شده و اصلاح آن در دستور کار است.

وی همچنین از قرار گرفتن الحاق به معاهده مراکش، برای نخستین بار در حوزه ادبی و هنری، در دستور کار مجلس خبر داد.


برچسب ها: وزارت دادگستری - مالکیت فکری - مالکیت - دادگستری - دانشگاه تربیت مدرس - دانشگاه - مراسم بزرگداشت
آخرین اخبار سرویس:

تاکید بر نقش کلیدی وزارت دادگستری در سیاست گذاری و هماهنگی حوزه مالکیت فکری

تاکید بر نقش کلیدی وزارت دادگستری در سیاست گذاری و هماهنگی حوزه مالکیت فکری