مطالب مرتبط:
نشست نهضت توسعه و عدالت آموزشی با حضور رییس جمهور در کرمانشاه
تأکید وزیر آموزش و پرورش بر اهمیت نهضت توسعه عدالت آموزشی در کشور
وزیر آموزش و پرورش در کرمانشاه: «هر خانواده، هر اولیا یک کلاس درس» الگوی نوآورانه عدالت آموزشی
نهضت مدرسه سازی در ری تسریع شود
تقدیر وزیر آموزش و پرورش از مشارکت مردمی در نهضت مدرسه سازی کرمانشاه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404 ساعت 13:402025-05-15اجتماعي

احداث و بازسازی 129 مدرسه در قالب نهضت عدالت آموزشی در یزد


برنامه ریزی استان یزد جهت احداث و بازسازی 129 مدرسه در قالب نهضت عدالت آموزشی است که از این تعداد حدود 40 مدرسه در آستانه بهره برداری قرار دارد.

- یزد - استاندار یزد گفت: برنامه ریزی استان یزد جهت احداث و بازسازی 129 مدرسه در قالب نهضت عدالت آموزشی است که از این تعداد حدود 40 مدرسه در آستانه بهره برداری قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، نشست هم اندیشی مدل ساخت مدارس برای کودکان باز مانده از تحصیل با حضور استاندار یزد و جمعی از مسئولان و خیرین استان برگزار شد.

استاندار یزد در این نشست از اجرای نهضت عدالت آموزشی به عنوان یکی از مهمترین اولویت های دولت چهاردهم نام برد و اظهار کرد: رفع ناترازی های مختلف به ویژه تکمیل زیرساخت های حوزه آموزش از دغدغه های اصلی شخص رییس جمهور در نشست های مختلف بوده است.

وی در ادامه وضعیت استان یزد در حوزه اجرای نهضت عدالت آموزشی را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: خوشبختانه طی این مدت نشست های متعددی با خیرین مدرسه ساز استان به منظور رفع دغدغه های مختلف آن ها برگزار شده است.

محمدرضا بابایی با اشاره به برنامه های استان جهت احداث و بازسازی 129 مدرسه در قالب نهضت عدالت آموزشی تصریح کرد: از این تعداد حدود 40 مدرسه در آستانه بهره برداری قرار داشته و مابقی با سرعت در حال اجرا و تکمیل است.


برچسب ها: عدالت آموزشی - استان - استاندار یزد - آموزشی - آموزش - استان یزد - عدالت
آخرین اخبار سرویس:

احداث و بازسازی 129 مدرسه در قالب نهضت عدالت آموزشی در یزد

احداث و بازسازی 129 مدرسه در قالب نهضت عدالت آموزشی در یزد