مطالب مرتبط:
کشورهای حوزه خلیج فارس پیشتاز در جذب پرستاران ایرانی
کت های مجلسی مد در 1404 مناسب خانوم های شیک پوش ایرانی؛ درخششی پر زرق و برق و اشرافی
وام اگزیم بانک روسی برای توسعه ناوگان ایرانی/ فعلا 50 میلیون دلار
معماری توانمند و زیبای ایرانی در محمدشهر کرج(عکس)
حکم اعدام عامل شهادت مرزبانان ایرانی اجرا شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 2 اردیبهشت 1404 ساعت 16:202025-04-22اقتصادي

انسولین ایرانی کمبودی ندارد/عمده چالش در انسولین های وارداتی


به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مهدی پیرصالحی؛ رییس سازمان غذا و دارو در یک برنامه تلویزیونی به وضعیت انسولین های قلمی اشاره و اظهار کرد: - به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مهدی پیرصالحی؛ رییس سازمان غذا و دارو در یک برنامه تلویزیونی به وضعیت انسولین های قلمی اشاره و اظهار کرد: تولید داخل کمبودی ندارد و شرکت های داخلی توان تأمین کامل بازار را دارند.

بخش عمده گلایه ها مربوط به انسولین های وارداتی است که با سیاست کلی کشور در کاهش واردات و حمایت از تولید داخل هماهنگ نیست.

وی با اشاره به تأثیر مستقیم تأمین مالی در چرخه تولید و توزیع دارو گفت: کوچک ترین اختلال در نقدینگی یا تخصیص بودجه می تواند دارو را از چرخه تأمین خارج کند و پیامد آن متوجه سلامت مردم است.

رییس سازمان غذا و دارو تأکید کرد: صنعت دارو نیاز روزانه به منابع دارد و هرگونه وقفه در پرداخت بیمه ها یا تأخیر در تخصیص اعتبار، هزینه های چند برابری برای جبران در پی دارد.

معاون غذا و داروی وزیر بهداشت ضمن اشاره به عملکرد بهتر بیمه سلامت نسبت به دیگر بیمه ها افزود: بیشترین چالش در حال حاضر مربوط به بیمه تأمین اجتماعی است که تأخیر در پرداخت آن مشکلات زیادی برای صنعت ایجاد کرده است.


برچسب ها: رییس سازمان غذا و دارو - سازمان غذا و دارو - انسولین - رییس سازمان - برنامه تلویزیونی - انسولین های قلمی - غذا و دارو
آخرین اخبار سرویس:

انسولین ایرانی کمبودی ندارد/عمده چالش در انسولین های وارداتی

انسولین ایرانی کمبودی ندارد/عمده چالش در انسولین های وارداتی