مطالب مرتبط:
استاندار بوشهر: دفاتر و حساب شرکت های پتروشیمی به این استان منتقل شود
دفاتر و حساب شرکت های پتروشیمی به این استان منتقل شود
سامانه بارشی پرقدرت در راه کشور / طوفان و رگبار به این استان ها رسید
سفر مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی به استان لرستان
پروژه خانه سازی برای لک لک ها به دومین استان رسید
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 9 اردیبهشت 1404 ساعت 12:302025-04-29اقتصادي

دفاتر و حساب های پتروشیمی ها به استان منتقل شود


به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، ارسلان زارع در دیدار با مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس گفت: تحقق این مهم ضمن صرفه جویی در هزینه ها، - به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، ارسلان زارع در دیدار با مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس گفت: تحقق این مهم ضمن صرفه جویی در هزینه ها، افزایش بهره وری اداری، پیشگیری از جرائم مالیاتی، موجب اشتغال فارغ التحصیلان استانی و رضایت مردم میزبان می شود.

وی یادآور شد: امسال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به نام سال سرمایه گذاری برای تولید نامگذاری شده که باید با استفاده از ظرفیت های موجود برای تحقق عملی شعار سال اهتمام شود.

زارع تصریح کرد: استان بوشهر دارای ظرفیت بالایی در حوزه صنعت نفت، گاز و پتروشیمی است و بدیهی است ما از این مجموعه بزرگ یعنی هلدینگ خلیج فارس نیز حمایت می کنیم تا برای تحقق شعار سال بیش از پیش موفق باشند.

استاندار بوشهر گفت: افزایش سهم اشتغال جوانان استان و استفاده از نیروهای با دانش و مجرب در بدنه مدیریتی شرکت های زیرمجموعه هلدینگ نیز مورد تاکید قرار دارد.


برچسب ها: مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس - هلدینگ خلیج فارس - استان - خلیج فارس - رهبر معظم انقلاب اسلامی - ارسلان زارع - اشتغال فارغ التحصیلان
آخرین اخبار سرویس:

دفاتر و حساب های پتروشیمی ها به استان منتقل شود

دفاتر و حساب های پتروشیمی ها به استان منتقل شود