مطالب مرتبط:
هشت هزار و 761 زائر یزدی عمره مفرده به سرزمین وحی اعزام شدند
مدیرکل حج و زیارت استان تهران: 12 هزار زائر تهرانی عازم سرزمین وحی می شوند
سرانه فضای آموزشی در مرکز خراسان شمالی 4.8 متر مربع است
دیدار 50 نفر از جامعه کارگری خراسان شمالی با مقام معظم رهبری
بچه مسجدی های خراسان شمالی «منادیان امید» می شوند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 4 اردیبهشت 1404 ساعت 12:102025-04-24اجتماعي

1110 زائر خراسان شمالی در قالب 9 کاروان عازم سرزمین وحی می شوند


مدیر حج و زیارت خراسان شمالی از اعزام بیش از یک هزار زائر به مناسک حج تمتع 1404 خبر داد.

- 1110 زائر خراسان شمالی در قالب 9 کاروان عازم سرزمین وحی می شوند بجنورد – مدیر حج و زیارت خراسان شمالی از اعزام بیش از یک هزار زائر به مناسک حج تمتع 1404 خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی کاظمی پیش از ظهر پنج شنبه در همایش متمرکز زائران حج تمتع خراسان شمالی که در مجموعه ورزشی علیدخت بجنورد برگزار شد، گفت: امسال 1110 نفر از زائران استان در قالب 9 کاروان به سرزمین وحی اعزام خواهند شد.

وی با اشاره به آمادگی کامل کاروان ها و عوامل اجرایی برای اعزام زائران افزود: تمهیدات لازم برای آموزش، سلامت و خدمات رفاهی زائران پیش بینی شده و برنامه ریزی ها به نحوی انجام شده است که زائران بتوانند با آرامش و امنیت کامل، مناسک حج را به جا آورند.

کاظمی بیان کرد: مدیریت حج و زیارت خراسان شمالی در تعامل با بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت کشور، تمامی تلاش خود را برای برگزاری مطلوب و منظم این سفر معنوی به کار گرفته است.


برچسب ها: خراسان شمالی - خراسان - زائر - زائران - سرزمین وحی - حج و زیارت - کاروان
آخرین اخبار سرویس:

1110 زائر خراسان شمالی در قالب 9 کاروان عازم سرزمین وحی می شوند

1110 زائر خراسان شمالی در قالب 9 کاروان عازم سرزمین وحی می شوند