مطالب مرتبط:
مدیرکل کار گلستان: اجازه تضییع حقوق کارگران را نمی دهیم
دستور استاندار مازندران برای پیگیری مسکن ایثارگران
خسروپناه: بهترین کارکرد برای تقویت عفاف در جامعه این است که اجازه دهیم مردم به راحتی امامزادگان را زیارت کنند
خدمات قضایی تسهیل می شود؛ افتتاح میز خدمت اختصاصی برای ایثارگران
تیم اقتصادی قوی رییس جمهور را در سفر به باکو همراهی کردند؛ جزییاتی از توافقات تهران- باکو
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 11 اردیبهشت 1404 ساعت 11:252025-05-01سياسي

تکریم و همراهی با ایثارگران را سرلوحه کار قرار دهیم


مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس گفت: جامعه ایثارگری، شریف ترین قشر در کشور است و باید همواره تکریم، همراهی و همدلی با ایثارگران را سرلوحه کار خود قرار دهیم.

- ایسنا/فارس مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس گفت: جامعه ایثارگری، شریف ترین قشر در کشور است و باید همواره تکریم، همراهی و همدلی با ایثارگران را سرلوحه کار خود قرار دهیم.

ابراهیم بیانی امروز، 11 اردیبهشت در همایش یک روزه مشاوران و روان شناسان بنیاد شهید و امور ایثارگران استان فارس با تأکید بر جایگاه والای خانواده های شهدا و ایثارگران، گفت: جامعه ایثارگری، شریف ترین قشر این سرزمین اند و ما همه مدیون ایثار، فداکاری و رنجی هستیم که این عزیزان برای امنیت و عزت کشور تحمل کرده اند.

وی افزود: یکی از مهم ترین وظایف و کارکردهای بنیاد شهید، حوزه مددکاری است که با کمک روان شناسان و روان پزشکان دلسوز و همکار، محقق می شود و نتایج آن را در بهبود کیفیت زندگی جامعه ایثارگران شاهد خواهیم بود.

بیانی تصریح کرد: تلاش می کنیم با برگزاری کارگاه های آموزشی شرایط برای تبادل نظر و تجربیات فعالان حوزه روان شناسی و روان شناختی زمینه را برای ارائه خدمات هرچه بهتر به جامعه ایثارگری فراهم کنیم.


برچسب ها: بنیاد شهید و امور ایثارگران - ایثارگران - بنیاد شهید - روان شناسان - بنیاد - سرلوحه - همراهی
آخرین اخبار سرویس:

تکریم و همراهی با ایثارگران را سرلوحه کار قرار دهیم

تکریم و همراهی با ایثارگران را سرلوحه کار قرار دهیم