مطالب مرتبط:
یزد آماده میزبانی رویدادهای ملی و بین المللی ورزشی است
برگزاری رویدادهای بین المللی ورزشی در اصفهان پیام های مثبتی دارد
برگزاری رویدادهای بین المللی ورزشی در اصفهان پیام های مثبتی دارد
ادای احترام حضار به سرود ملی در چهاردهمین جشنواره بین المللی فیلم 100
حضور رییس و دبیرکل کمیته ملی المپیک در مجمع عمومی شورای المپیک آسیا آفتاب نو | اخبار ورزشی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 20 اردیبهشت 1404 ساعت 08:202025-05-10ورزشي

یزد آماده میزبانی رویدادهای ملی و بین المللی ورزشی است


مدیر کل ورزش و جوانان استان یزد با تأکید بر ظرفیت های زیرساختی و فنی یزد، از آمادگی این استان برای میزبانی رویدادهای ملی و بین المللی ورزشی خبر داد.

- یزد آماده میزبانی رویدادهای ملی و بین المللی ورزشی است ایسنا/یزد مدیر کل ورزش و جوانان استان یزد با تأکید بر ظرفیت های زیرساختی و فنی یزد، از آمادگی این استان برای میزبانی رویدادهای ملی و بین المللی ورزشی خبر داد.

سید احمد هاشمی در مراسم اختتامیه مسابقات قهرمانی کشور جودو در رده های سنی نوجوانان و جوانان که به عنوان رقابت های انتخابی تیم ملی که شامگاه روز گذشته (19 اردیبهشت) برگزار شد، گفت: این مسابقات در دو رده سنی برگزار شد که در هر رده حدود 300 ورزشکار از سراسر کشور برای پوشیدن پیراهن تیم ملی به میدان آمدند.

وی گفت: سطح رقابت ها بسیار بالا بود و شاهد نمایش توانمندی های کم نظیر از سوی جودو کاران نوجوان و جوان از اقصی نقاط کشور بودیم.

مدیر کل ورزش و جوانان استان ادامه داد: آینده جودو در استان یزد بسیار درخشان است؛ همان گونه که این استان در گذشته نیز عملکردی درخشان و تحسین برانگیز در این رشته داشته است.

هاشمی تصریح کرد: استان یزد نه تنها از نظر فنی، بلکه از نظر امکانات زیرساختی، هتلینگ و ترانسفر، ظرفیت های بسیار خوبی دارد و این موضوع نشان می دهد که آمادگی کامل برای میزبانی مسا


برچسب ها: بین المللی - میزبانی - ورزش - جوانان - ورزش و جوانان - جوان - مدیر کل ورزش
آخرین اخبار سرویس:

یزد آماده میزبانی رویدادهای ملی و بین المللی ورزشی است

یزد آماده میزبانی رویدادهای ملی و بین المللی ورزشی است