مطالب مرتبط:
آتش سوزی شدید در کوه های سمغان
آتش سوزی در جنگل های لوداب شهرستان بویراحمد همچنان ادامه دارد
آتش سوزی جنگل گردنه غنیمی خرامه فارس مهار شد
آتش سوزی ساختمان 4 طبقه در یاسوج 
ببینید | مدیرکل بحران کهگیلویه و بویراحمد: آتش سوزی در ارتفاعات روستای زی زی عمدی است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404 ساعت 15:102025-05-21بين الملل

17 نفر پس از آتش سوزی در سکوی نفتی در آنگولا زخمی شدند


بر اساس بیانیه آژانس ملی نفت، گاز و سوخت های زیستی آنگولا، 17 نفر پس از آتش سوزی در یک سکوی نفتی فراساحلی در منطقه شمالی کابیندا در آنگولا زخمی شدند که حال چهار نفر از آنها وخیم است.

- بر اساس بیانیه آژانس ملی نفت، گاز و سوخت های زیستی آنگولا، 17 نفر پس از آتش سوزی در یک سکوی نفتی فراساحلی در منطقه شمالی کابیندا در آنگولا زخمی شدند که حال چهار نفر از آنها وخیم است.

به گزارش به نقل از الجزیره، این سکو توسط شرکت نفت خلیج کابیندا، زیرمجموعه شرکت نفتی آمریکایی شورون، اداره می شود.

آتش سوزی در حین تعمیر و نگهداری سالانه برنامه ریزی شده، حدود ساعت 3:00 بامداد به وقت محلی در عرشه پایینی سکوی آب های عمیق بنگوئلا بلیز لوبیتو تومبوکو (BBLT)، واقع در بلوک 14 در منطقه دریایی کابیندا، رخ داد.

آژانس ملی نفت، گاز و سوخت های زیستی آنگولا روز چهارشنبه در این بیانیه اعلام کرد: آتش سوزی در جریان عملیات تعمیر و نگهداری سالانه رخ داد.

همه مجروحان به ساحل منتقل شده و تحت مراقبت های پزشکی هستند، در حالی که علت حادثه در حال بررسی است.

به گفته این آژانس، تأسیسات BBLT از اول ماه مه به دلیل تعطیلی برنامه ریزی شده، غیرفعال بوده است.

بلوک 14، جایی که این سکو در آن قرار دارد، بیش از 4000 کیلومتر مربع را پوشش می دهد و از سال 1999 نفت تولید می کند.


برچسب ها: آتش سوزی - آنگولا - سکوی نفتی - بیانیه آژانس - بیانیه - نفتی - منطقه
آخرین اخبار سرویس:

17 نفر پس از آتش سوزی در سکوی نفتی در آنگولا زخمی شدند

17 نفر پس از آتش سوزی در سکوی نفتی در آنگولا زخمی شدند