مطالب مرتبط:
فیلم آواز احساسی مرتضی پاشایی ! / تو اوج مریضیش این آهنگ رو خام خوند بمونه برای یار ابدیش !
تصاویر امیر قطر در حال بدرقه ترامپ در فرودگاه دوحه
ارتش یمن: فرودگاه «بن گوریون» را هدف قرار دادیم
سازمان اوج فیلم سینمایی «رستم و سهراب» و نمایش «سوگ سیاوش» را می سازد
نیروهای مسلح یمن: فرودگاه بن گوریون را هدف قرار دادیم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 26 اردیبهشت 1404 ساعت 11:302025-05-16سياسي

فرودگاه کرمانشاه دوباره اوج گرفت


مدیرکل حج و زیارت استان کرمانشاه، گفت: اولین پرواز زائرین حج تمتع 1404 از فرودگاه شهید اشرفی کرمانشاه بعد از پنج سال وقفه با ظرفیت 188 نفر بامداد امروز انجام گرفت.

- با اشاره به اینکه مراسم بدرقه اولین پروار زائرین حج تمتع 1404بامداد امروز انجام گرفت، اظهار داشت: اولین پرواز زائرین حج تمتع 1404 که در بامداد 24 اردیبهشت ماه ساعت 3:40 دقیقه در قالب 2 کاروان با ظرفیت 188 از فرودگاه شهید اشرفی کرمانشاه بعد از 5 سال وقفه از فرودگاه بین المللی شهید اشرفی به مقصد جده با بدرقه مسولین فرودگاه انجام گرفت.

وی افزود: از استان کرمانشاه 845 در قالب 6 کاروان (3 کاروان اهل تشیع و 3 کاروان اهل تسنن) زائرین در قالب چهار پرواز در روزهای 24 و 25 اردیبهشت ماه عازم سرزمین وحی هستند و در تاریخ 25 و 26 خردادماه به استان بازخواهند گشت.

مدیرکل حج و زیارت استان کرمانشاه، با بیان اینکه زائرین 25 روز در مکه و 5 روز آخر سفر در مدینه خواهند بود، تصریح کرد: تدبیر جدید امسال سازمان حج و زیارت به موجب ممنوعیت انتقال آب زمزم از طریق بار زائرین، به این صورت است که در زمان برگشت آب زمزم از عربستان به کرمانشاه انتقال پیدا می کند و از فرودگاه کرمانشاه آب زمزم به زائرین تحویل داده می شود، سهم هر زائر از آب زمزم یک بطری 5 لیتری است.


برچسب ها: کرمانشاه - استان کرمانشاه - فرودگاه - زائرین - کاروان - استان - حج تمتع
آخرین اخبار سرویس:

فرودگاه کرمانشاه دوباره اوج گرفت

فرودگاه کرمانشاه دوباره اوج گرفت