مطالب مرتبط:
توقیف خودروی سمند با خلافی 14 میلیون تومان!
توقیف خودروی سمند با خلافی 14 میلیون و 700 هزار تومان
توقیف خودروی سمند با بیش از 14 میلیون تومان خلافی
توقیف خودروی سمند به دلیل خلافی 14 میلیون و 700 هزار تومانی
توقیف خودروی سمند با بیش از 14 میلیون تومان خلافی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404 ساعت 09:502025-05-19حوادث

خودروی سمند با خلافی 14 میلیون توقیف شد


رییس پلیس ترافیک شهری راهور از توقیف خودروی سمند با خلافی 14 میلیون و 700 هزار تومان خبر داد.

- به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، سرهنگ حسین ولی تویسرکانی، رییس پلیس ترافیک شهری پلیس راهور فراجا، از توقیف یک دستگاه خودروی سمند سورمه ای در تاریخ 23 اردیبهشت ماه خبر داد و اظهار کرد: این خودرو به دلیل داشتن خلافی به مبلغ 14 میلیون و 700 هزار تومان توسط مأموران پلیس راهور شناسایی و متوقف شد.

رییس پلیس ترافیک شهری پلیس راهور فراجا در این رابطه اظهار داشت: پلیس به صورت جدی با تخلفات رانندگی که ممکن است نظم و امنیت جامعه را مختل کنند، برخورد می کند.

رانندگان باید توجه داشته باشند که بی توجهی به پرداخت جرائم رانندگی می تواند منجر به توقیف خودرو و مشکلات بیشتر شود.

تویسرکانی تأکید کرد: رانندگان محترم بهتر است با مراجعه به سامانه های مربوطه، خلافی خودروی خود را به صورت دوره ای بررسی کرده و پیش از انباشته شدن جرائم، نسبت به پرداخت آنها اقدام کنند.

پرداخت به موقع، از توقیف خودرو و پیامد های قانونی جلوگیری می کند و نشان دهنده احترام به قانون و حقوق سایر شهروندان است.


برچسب ها: ترافیک شهری - پلیس ترافیک - خودرو - پلیس راهور - پلیس - رییس پلیس - توقیف خودرو
آخرین اخبار سرویس:

خودروی سمند با خلافی 14 میلیون توقیف شد

خودروی سمند با خلافی 14 میلیون توقیف شد