| سه شنبه، 9 اردیبهشت 1404 ساعت 15:052025-04-29اقتصادي
بودجه آموزش و پرورش نسبت به سال گذشته 68 درصد رشد داشته/ هنوز نیاز داریم بودجه افزایش پیدا بکند علی فرهادی در نشست خبری: لایحه بودجه آموزش و پرورش امسال برای اولین بار به صورت کتاب چاپ شد.
بودجه آموزش و پرورش نسبت به سال گذشته حدود 68 درصد رشد داشت در حالی میانگین کشور چیزی حدود 38 درصد بوده است اگرچه ما هنوز نیاز داریم بودجه مان افزایش پیدا بکند.
با توجه به اهداف ترسیم شده در برنامه هفتم پیشرفت و با توجه به اهداف ترسیم شده در برنامه سند تحول بنیادین ضرورت است که یک مقدار وسیع تری به بودجه آموزش نگاه بکنیم.
برچسب ها: بودجه آموزش و پرورش -
آموزش و پرورش -
بودجه -
آموزش -
پرورش -
افزایش -
درصد |
آخرین اخبار سرویس:
|
سخنگوی آموزش پرورش: بودجه آموزش و پرورش نسبت به سال گذشته 68 درصد رشد داشته/ هنوز نیاز داریم بودجه افزایش پیدا بکند
سخنگوی آموزش پرورش: بودجه آموزش و پرورش نسبت به سال گذشته 68 درصد رشد داشته/ هنوز نیاز داریم بودجه افزایش پیدا بکند
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.