مطالب مرتبط:
ترامپ: کشتی های آمریکایی باید رایگان از سوئز و پاناما عبور کنند
درخواست ترامپ برای عبور رایگان کشتی های آمریکا از کانال سوئز و پاناما
ترامپ: کشتی های جنگی و تجاری آمریکا باید رایگان از کانال سوئز و پاناما عبور کنند
درخواست ترامپ برای عبور رایگان کشتی های آمریکا از کانال های پاناما و سوئز
ترامپ: کشتی های جنگی و تجاری آمریکا باید رایگان از کانال سوئز و پاناما عبور کنند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 7 اردیبهشت 1404 ساعت 08:252025-04-27بين الملل

ترامپ خواستار معافیت کشتی های آمریکایی از پرداخت عوارض عبور کانال های سوئز و پاناما شد


به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا، خواستار معافیت کشتی های نظامی و تجاری ایالات متحده از پرداخت عوارض عبور از کانال سوئز در مصر و کانال پاناما شد.

- به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا، خواستار معافیت کشتی های نظامی و تجاری ایالات متحده از پرداخت عوارض عبور از کانال سوئز در مصر و کانال پاناما شد.

ترامپ در شبکه اجتماعی تروث سوشال تأکید کرد که این دو کانال بدون نقش آفرینی ایالات متحده وجود نداشتند.

وی همچنین اعلام کرد که مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا، مأمور شده است تا به سرعت برای تحقق این خواسته اقدام کند.

  حضور نظامی آمریکا در پاناما   این اظهارات ترامپ همزمان با گزارش هایی مطرح شده است که از توافقی قریب الوقوع برای استقرار نیروهای آمریکایی در اطراف کانال پاناما خبر می دهند.

بر اساس گزارش خبرگزاری فرانسه، این توافق به نیروهای آمریکایی اجازه می دهد تا برای مدت سه سال، با امکان تمدید، از برخی مکان ها و تأسیسات جهت آموزش و فعالیت های انسان دوستانه استفاده کنند.

ترامپ پیش تر تهدید کرده بود که اگر آمریکا کنترل کانال پاناما را بازنیابد، اتفاقی بسیار قوی رخ خواهد داد.


برچسب ها: آمریکا - پرداخت عوارض - ایالات متحده - کانال - ترامپ - پاناما - استقرار نیروهای آمریکایی
آخرین اخبار سرویس:

ترامپ خواستار معافیت کشتی های آمریکایی از پرداخت عوارض عبور کانال های سوئز و پاناما شد

ترامپ خواستار معافیت کشتی های آمریکایی از پرداخت عوارض عبور کانال های سوئز و پاناما شد