مطالب مرتبط:
فراستی: عطاران گفته من برای خنداندن مردم شلوارم را هم در می آورم پس چرا... | ببینید
فراستی: عطاران گفته من برای خنداندن مردم لباسم را هم در می آورم پس چرا... | ببینید
مردم حق دارند که بدون در نظر گرفتن قومیت، جنسیت و باورهایشان، از حاکمیت عدالت را بخواهند؛ قضاوت درباره ما بر اساس اعمال مان است!
قطعی برق زندگی مردم را مختل کرده است!
قطعی برق زندگی مردم را مختل کرده است!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 27 اردیبهشت 1404 ساعت 13:052025-05-17سياسي

خنداندن مردم، این روزها سخت است!


«ای کاش صداوسیما، صفحات مجازی و هر رسانه ای که مدعی است چهره ها نباید در هر برنامه ای حاضر شوند و مردم را بخندانند، بگویند راهکارشان برای سرگرمی مردم در این روزهای سخت چیست؟» - ای کاش صداوسیما، صفحات مجازی و هر رسانه ای که مدعی است چهره ها نباید در هر برنامه ای حاضر شوند و مردم را بخندانند، بگویند راهکارشان برای سرگرمی مردم در این روزهای سخت چیست؟ به گزارش ایسنا، علی رفسنجانی، فعال رسانه طی یادداشتی برای چندثانیه نوشت: اخیراً بعضی صفحات و رسانه ها به انتقاد از حضور چهره هایی همچون اکبر عبدی و مجید مظفری در مجموعه نمایش خانگی جوکر به کارگردانی احسان علیخانی پرداخته و این مجموعه را مناسب شأن چهره ها ندانسته اند.

فارغ از کارنامه درخشان آقایان عبدی و مظفری که هردو جزو بهترین های عرصه هنر بوده اند اما به نظر می رسد همان تک جمله اردشیرخان کاظمی در فصل آخر جوکر برای پاسخ به این انتقادات کافی باشد؛ خنداندن مردم، این روزها سخت است ! بله! یقیناً برنامه ای مانند جوکر و امثال آن نه تنها سطح بالای کیفی ندارند بلکه به محملی برای تبلیغات پرطمطراق فلان بانک حاکمیتی یا برندهای خاص تبدیل شده اند، ولیکن مهمتر از همه این ها چالش خندان مردم در این اوضاع نابسامان اقتصادی است.


برچسب ها: چهره ها - مردم - رسانه - روزهای سخت - چهره - رسانه ای - احسان علیخانی
آخرین اخبار سرویس:

خنداندن مردم، این روزها سخت است!

خنداندن مردم، این روزها سخت است!