مطالب مرتبط:
مایک پنس از تصمیمات ترامپ در سفر به کشور های غرب آسیا انتقاد کرد
بازیگر جوکر فراستی را مورد انتقاد شدید قرار داد/ ویدئو
انتقاد شدید از عدم واریز افزایش حقوق/ با روح و روان بازنشستگان بازی نکنید!
انتقاد روزنامه ایتالیایی از طارمی/ او مقابل لاتزیو محو بود
انتقاد تند از اکبر عبدی و مجید مظفری: به چه قیمت تن به این کار سخیف دادید؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404 ساعت 19:102025-05-19اجتماعي

انتقاد نسبت به وجود سرعت کاه های غیراستاندارد در جاده های نوشهر

انتقاد نسبت به وجود سرعت کاه های غیراستاندارد در جاده های نوشهر

فرماندار نوشهر نسبت به وجود سرعت کاه های غیراستاندارد در جاده های منطقه انتقاد کرد و ساماندهی آن را الزامی خواند.

- نوشهر- فرماندار نوشهر نسبت به وجود سرعت کاه های غیراستاندارد در جاده های منطقه انتقاد کرد و ساماندهی آن را الزامی خواند.

به گزارش خبرنگار مهر ، شاهرخ جهانشاهی عصر دوشنبه در شورای ترافیک شهرستان با بیان اینکه اصل و مبنای شورای ترافیک، فرهنگ سازی و آموزش است، بر نقش بنیادین آموزش و فرهنگ سازی در کاهش معضلات ترافیکی، تاکید کرد.

وی گفت: اصل و مبنای شورای ترافیک باید بر ارتقای فرهنگ ترافیکی استوار باشد و برگزاری مستمر و اثرگذار جلسات شورای ترافیک شهرستان نقش بسزایی در برطرف کردن مشکلات ترافیکی و بهبود عبور و مرور شهری دارد.

وی در ادامه بر بر لزوم ارائه دیدگاه هایی برای رفع مشکلات ترافیکی درون و برون شهری به صورت کارشناسی شده تأکید کرد و گفت: تصمیم گیری های ترافیکی باید مبتنی بر مطالعات میدانی و نظر کارشناسان باشد تا اثربخشی لازم را داشته باشند و مصوبات جلسه شورای ترافیک در راستای حفظ جان و سلامت مردم و جهت رفع موانع ترافیکی باید در کوتاه ترین زمان ممکن طبق قوانین و مقررات اجرا شود.

جهانشاهی با اشاره به وجود گلایه ها درباره سرعت گیرها، خاطرنشان کرد: استانداردسازی سرعت گیرها و نصب تابلو در کمربندی از الزامات


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

انتقاد نسبت به وجود سرعت کاه های غیراستاندارد در جاده های نوشهر

انتقاد نسبت به وجود سرعت کاه های غیراستاندارد در جاده های نوشهر