مطالب مرتبط:
سرپرست جدید اداره کل بیمه سلامت آذربایجان شرقی معرفی شد
مردم گلستان قربانی تصمیمات متناقض در پروژه تله کابین شده اند
شکایت های اداره کل ورزش و جوانان اردبیل از خبرنگاران پس گرفته شد
ببینید | گزارش سرپرست اداره عملیات امداد و نجات استان آذربایجان شرقی از ریزش ساختمان
توضیحات سرپرست اداره عملیات امداد و نجات از ریزش ساختمان در تبریز
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 1 اردیبهشت 1404 ساعت 08:552025-04-21پزشكي

سلامت مردم با تصمیمات پشت پرده اداره نمی شود


رییس سازمان غذا و دارو با تأکید بر لزوم شفافیت در تصمیم گیری ها گفت: رویکرد ما در صیانت از سلامت مردم، مبتنی بر واقعیات میدانی است، نه تصمیماتی که در پشت درهای بسته اتخاذ می شود.

- رییس سازمان غذا و دارو با تأکید بر لزوم شفافیت در تصمیم گیری ها گفت: رویکرد ما در صیانت از سلامت مردم، مبتنی بر واقعیات میدانی است، نه تصمیماتی که در پشت درهای بسته اتخاذ می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایفدانا، مهدی پیرصالحی، در پیامی به مناسبت آغاز هفته سلامت، با بیان اینکه مسئولیت سازمان غذا و دارو تنها به صدور مجوز یا بررسی برچسب فرآورده ها محدود نمی شود، افزود: وظیفه ما صیانت از جان و سلامت مردم است؛ با شفافیت، پاسخ گویی و تصمیماتی که بر اساس واقعیت های میدانی اتخاذ می شوند، نه در اتاق های دربسته.

رییس سازمان غذا و دارو با اشاره به شعار امسال هفته سلامت با عنوان سرآغازی سلامت، آینده ای سرآمد تأکید کرد: برای تحقق این شعار، باید دسترسی همگانی به خدمات سلامت ارزان و باکیفیت را جدی گرفت.

وی تصریح کرد: تقویت تولید داخل، بهبود مسیر تأمین دارو و تلاش برای کاهش فاصله میان مناطق برخوردار و کم برخوردار، بخشی از اقداماتی است که در دستور کار سازمان قرار دارد، اما هنوز مسیر پیش رو طولانی است و مطالبات مردم ادامه دارد.


برچسب ها: سازمان غذا و دارو - رییس سازمان غذا و دارو - سلامت مردم - غذا و دارو - سلامت - رییس سازمان - تصمیم
آخرین اخبار سرویس:

سلامت مردم با تصمیمات پشت پرده اداره نمی شود

سلامت مردم با تصمیمات پشت پرده اداره نمی شود