مطالب مرتبط:
رییس جمهور: دستیابی به توافق با آمریکا دست یافتنی است، اما به شرط پرهیز از رویکرد زورگویی
ولایتی: تهران توسعه اقتصادی همسایگان عرب خود را تهدید نمی بیند | قدرت منطقه ای ایران باعث اصرار آمریکا و غرب برای توافق با ما شده است
روزنامه اصولگرا: مذاکرات ایران با سه کشور اروپایی ، پرتنش بود / آن ها درخواستی «غیرفنی»، «غیرقانونی» و با «ادبیات نامناسب» در مورد ماشه پلاس مطرح کردند / آنها صراحتاً به این موضوع اشاره کردند که آنها هم باید در توافق [ایران و آمریکا] سهم داشته باشند، «شریک» باشند و در جریان مذاکرا
بازار مسکن ایران در صورت توافق با آمریکا داغ می شود
بازار مسکن ایران در صورت توافق با آمریکا داغ می شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404 ساعت 21:502025-05-18بين الملل

توافق با آمریکا به شرط پرهیز از زورگویی دست یافتنی است


دستیابی به توافق با آمریکا امری دست یافتنی است، اما تحقق آن نیازمند یک شرط اساسی است و آن اینکه طرف آمریکایی از رویکرد تحمیل و زورگویی پرهیز کند.

- رییس جمهور گفت: دستیابی به توافق با آمریکا امری دست یافتنی است، اما تحقق آن نیازمند یک شرط اساسی است و آن اینکه طرف آمریکایی از رویکرد تحمیل و زورگویی پرهیز کند.

به گزارش خبرگزاری مهر ، مسعود پزشکیان، رییس جمهور کشورمان، ظهر امروز یکشنبه، در حاشیه نشست مجمع گفت وگوی تهران 2025 و در دیدار محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر، با تأکید بر روابط برادرانه و صمیمانه میان دو کشور، ابراز امیدواری کرد که تعاملات و توافقات انجام شده در کوتاه ترین زمان ممکن به مرحله اجرا درآید و نتایج آن در جهت منافع مشترک دو کشور و دو ملت نمود یابد.

رییس جمهور افزود: بدون تردید در صورت تحقق پروژه های مشترک و تقویت همکاری های دوجانبه، چهره منطقه نیز دستخوش تحولاتی مثبت خواهد شد.

پزشکیان در ادامه این دیدار با اشاره به پیوندهای عمیق میان دو کشور، ابراز امیدواری کرد که با همکاری یکدیگر و تعامل سازنده با دیگر کشورهای منطقه، بتوانیم صلح، امنیت، رفاه و پیشرفت را برای ملت هایمان به ارمغان بیاوریم.


برچسب ها: آمریکا - رییس جمهور - توافق - مجمع گفت وگوی تهران - آمریکایی - جمهور - پرهیز
آخرین اخبار سرویس:

توافق با آمریکا به شرط پرهیز از زورگویی دست یافتنی است

توافق با آمریکا به شرط پرهیز از زورگویی دست یافتنی است