مطالب مرتبط:
با مسببین و مقصرین حادثه بندر شهید رجایی برخورد جدی شود
با مسببین و مقصرین حادثه بندر شهید رجایی برخورد جدی شود
برخورد با مقصران و تعلل کنندگان حادثه بندر شهید رجایی
دستور العمل گمرک بعد از حادثه انفجار در بندر شهید رجایی
بستگان درجه یک مفقودین حادثه بندر شهید رجایی به پزشکی قانونی مراجعه کنند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 8 اردیبهشت 1404 ساعت 13:502025-04-28سياسي

دستور ویژه اژه ای برای برخورد قانونی با مقصرین حادثه بندر شهید رجایی


مقامات قضایی، مقصران احتمالی و تعلل کنندگان حادثه بندر شهید رجایی را شناسایی کنند و برخوردهای مقتضی را با آنها انجام دهند.

- دستور ویژه اژه ای برای برخورد قانونی با مقصرین حادثه بندر شهید رجایی رییس قوه قضاییه گفت: مقامات قضایی، مقصران احتمالی و تعلل کنندگان حادثه بندر شهید رجایی را شناسایی کنند و برخوردهای مقتضی را با آنها انجام دهند.

به گزارش خبرگزاری مهر ، حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای رییس قوه قضاییه، امروز دوشنبه (8 اردیبهشت) طی سخنانی در نشست شورای عالی قوه قضاییه، با اظهار تسلیت مجدد به سبب حادثه رخ داده در بندر شهید رجایی بندرعباس، ضمن ابراز همدردی با خانواده قربانیان و آرزوی شفای عاجل برای مجروحین، گفت: حادثه رخ داده در بندر شهید رجایی بندر عباس از یک سو مایه تأثر و تأسف عمیق است و از سویی دیگر، نشان دهنده همت بالا و انسان دوستی مردم شریف ایران اسلامی است که برای امدادرسانی داوطلبانه در میدان حادثه اعلام آمادگی کردند و در مقابل پایگاه های انتقال خون صف کشیدند تا خون خود را جهت کمک به مداوای مجروحان حادثه اهدا کنند.

رییس قوه قضاییه بیان داشت: مسئولان امر در قوا و دستگاه های مختلف از نخستین لحظات پس از حادثه، در میدان حاضر شدند و مجاهدت کردند تا هم بحران مدیریت شود و هم امور رومزه بندر و عملیات ترانزیتی م


برچسب ها: بندر شهید رجایی - شهید رجایی - بندر - حادثه - قوه قضاییه - رییس قوه قضاییه - برخورد قانونی
آخرین اخبار سرویس:

دستور ویژه اژه ای برای برخورد قانونی با مقصرین حادثه بندر شهید رجایی

دستور ویژه اژه ای برای برخورد قانونی با مقصرین حادثه بندر شهید رجایی