مطالب مرتبط:
فارس پیشتاز بادام کاری کشور؛ از چغاله های نوبرانه تا صادرات به پایتخت
رتبه نخست تولید ابریشم کشور به خراسان رضوی اختصاص دارد
صفحه نخست روزنامه های استان فارس چهارشنبه 3 اردیبهشت ماه
چغاله بادام های خوش طعم فارس در بازار تهران
صفحه نخست روزنامه های کشور - چهارشنبه 3 اردیبهشت 1404
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 3 اردیبهشت 1404 ساعت 10:152025-04-23اقتصادي

رتبه نخست فارس در کشت بادام در کشور


مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی فارس اعلام کرد که این استان با دارا بودن 32 هزار و 410 هکتار باغ بادام، رتبه نخست سطح زیر کشت این محصول را دارد.

- ایسنا/فارس مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی فارس اعلام کرد که این استان با دارا بودن 32 هزار و 410 هکتار باغ بادام، رتبه نخست سطح زیر کشت این محصول را دارد.

ابوالفضل زمانی فرد امروز، سوم اردیبهشت با اعلام این خبر گفت: از این سطح زیرکشت بادام 25 هزار و 800 هکتار دیم و مابقی باغ آبی است.

وی تصریح کرد: سالانه به طور متوسط 27 هزارتن بادام در فارس تولید می شود که با هدف تنک کردن میوه بین پنج تا 10 درصد محصول بادام به صورت چغاله برداشت و روانه بازار مصرف می شود.

زمانی فرد بیان کرد: برداشت چغاله بادام که از اوایل اسفندماه در مناطق نیمه گرمسیر استان فارس آغاز شده است تا نیمه اردیبهشت سال جاری در مناطق سردسیر استان ادامه دارد.

وی اظهار کرد کرد: چغاله بادام به عنوان نوبرانه فصل بهار علاوه بر مصرف در شهرستان های استان فارس، به استان های همجوار و به ویژه استان تهران صادر می شود.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی فارس همچنین گفت: بیشترین سطح زیر کشت بادام استان فارس در شهرستان های اقلید، داراب و نی ریز قرار دارد.


برچسب ها: سازمان جهاد کشاورزی فارس - بادام - سازمان جهاد کشاورزی - رتبه نخست - فارس - جهاد کشاورزی - چغاله بادام
آخرین اخبار سرویس:

رتبه نخست فارس در کشت بادام در کشور

رتبه نخست فارس در کشت بادام در کشور