مطالب مرتبط:
برگزاری چهل وسومین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش آموزان قم
شرایط ثبت نام دانش آموزان اتباع خارجی در مدارس ایران
آغاز ثبت نام دانش آموزان اتباع خارجی در مدارس از اول خرداد
عکس | دیدار امام جمعه تبریز با معلمان و دانش آموزان مدرسه دوران ابتدایی
استقبال دانش آموزان و معلمان از رویداد «انسان و محیط زیست»
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 20 اردیبهشت 1404 ساعت 15:502025-05-10سياسي

عمق بخشی به تحصیل اولویت دانش آموزان باشد


عمق بخشی به تحصیل و تقویت فرهنگ مطالعه، اولویت دانش آموزان باشد.

- سنندج- نماینده ولی فقیه در کردستان گفت: عمق بخشی به تحصیل و تقویت فرهنگ مطالعه، اولویت دانش آموزان باشد.

به گزارش خبرنگار مهر ، حجت الاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی ظهر شنبه در دیدار صمیمانه با دانش آموزان دختر سنندجی، با اشاره به اهمیت فراگیری علم و دانش، اظهار داشت: برای دانش آموزان، توجه جدی به درس و تحصیل از اساسی ترین امور یادگیری محسوب می شود.

البته این درس خواندن باید به معنای واقعی و با عمق لازم صورت پذیرد و در اولویت برنامه های آنان قرار گیرد.

وی در ادامه با ابراز تأسف از ضعف موجود در مهارت های نوشتاری دانش آموزان و دانشجویان، افزود: یکی از اشکالات قابل توجهی که مشاهده می شود، ضعف در نگارش صحیح متون است.

متأسفانه، تسلط کافی بر ادبیات فارسی در میان دانش آموزان و دانشجویان به چشم نمی خورد و در این زمینه با کاستی هایی روبرو هستیم.

نماینده ولی فقیه در کردستان با استناد به آمار پایین عضویت در کتابخانه های عمومی استان، تصریح کرد: با وجود تحصیل بیش از 340 هزار دانش آموز در کردستان، تنها حدود 50 هزار نفر عضو کتابخانه های عمومی هستند.


برچسب ها: دانش آموزان - نماینده ولی فقیه در کردستان - دانش - نماینده ولی فقیه - اولویت - تحصیل - حجت الاسلام والمسلمین
آخرین اخبار سرویس:

عمق بخشی به تحصیل اولویت دانش آموزان باشد

عمق بخشی به تحصیل اولویت دانش آموزان باشد