مطالب مرتبط:
بررسی طرح برگزاری همزمان انتخابات مجلس و ریاست جمهوری در سال 1407
برگزاری همزمان انتخابات مجلس شورای اسلامی و ریاست جمهوری در سال 1407
برگزاری همزمان انتخابات مجلس شورای اسلامی و ریاست جمهوری در سال 1407
برگزاری همزمان انتخابات مجلس شورای اسلامی و ریاست جمهوری در سال 1407
بررسی طرح هم زمانی انتخابات ریاست جمهوری و مجلس در 1407
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404 ساعت 14:202025-05-12سياسي

طرح برگزاری همزمان انتخابات های مجلس و ریاست جمهوری در دست بررسی است


عضو حقوقدان و معاون اجرایی و امور انتخابات شورای نگهبان گفت: طرح برگزاری همزمان انتخابات های مجلس و ریاست جمهوری در دست بررسی است.

- طرح برگزاری همزمان انتخابات های مجلس و ریاست جمهوری در دست بررسی است کرمانشاه- عضو حقوقدان و معاون اجرایی و امور انتخابات شورای نگهبان گفت: طرح برگزاری همزمان انتخابات های مجلس و ریاست جمهوری در دست بررسی است.

به گزارش خبرگزاری مهر ، دکتر محمدحسن صادقی مقدم عضو حقوقدان و معاون اجرایی و امور انتخابات شورای نگهبان در آیین تکریم و معارفه رییس جدید دفتر نظارت بر انتخابات استان کرمانشاه، ضمن گرامیداشت سالگرد شهادت آیت الله سید ابراهیم رییسی و تأکید بر الگو قرار دادن منش و رفتار آن شهید والامقام توسط مسئولان، اظهار کرد: سلام گرم دبیر شورای نگهبان و فقها و حقوقدانان این شورا را به مردم شریف و شهیدپرور کرمانشاه و همکاران و ناظران محترم شورای نگهبان این استان ابلاغ می کنم.

وی با اشاره به تجربه دیگر کشورها در نظارت قانون اساسی افزود: بررسی های انجام شده نشان می دهد که بسیاری از کشورها نهاد مشابه شورای نگهبان تحت عنوان دادگاه قانون اساسی دارند؛ در ایران نیز تجربه ای کوتاه در دوران مشروطیت داشتیم که پایدار نماند.


برچسب ها: انتخابات - شورای نگهبان - ریاست جمهوری - برگزاری - معاون اجرایی - حقوقدان - آیت الله سید ابراهیم رییسی
آخرین اخبار سرویس:

طرح برگزاری همزمان انتخابات های مجلس و ریاست جمهوری در دست بررسی است

طرح برگزاری همزمان انتخابات های مجلس و ریاست جمهوری در دست بررسی است