مطالب مرتبط:
کاهش نرخ بهره بین بانکی به ارتفاع 23.97 درصد + جدول
12 درصد فرهنگیان شهرستان دیر حامی ایتام هستند
ترامپ تعرفه های چین را تا 80 درصد کاهش می دهد
بروزترین قیمت افغانی امروز شنبه 20 اردیبهشت ماه 1404 / افغانی بیش از 2 درصد کاهش یافت
پلیس انگلیس از بازداشت یک ایرانی دیگر به اتهام جرائم امنیتی خبر داد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 20 اردیبهشت 1404 ساعت 09:002025-05-10حوادث

کاهش 39 درصد جرائم خشن طی سال گذشته در شهرستان بم


دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بم از کاهش 39 درصدی جرایم خشن و 11 درصدی سرقت عادی در این شهرستان طی سال گذشته خبرداد.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، بهنام جعفری زاده، در دیدار با فرمانده و جمعی از رؤسا و معاونین انتظامی شهرستان بم گفت: طی سال گذشته در شهرستان بم جرایم خشن 39 درصد و سرقت عادی 11 درصد کاهش داشته و سایر ضریب های امنیتی شهرستان نیز با اقدامات و حضور مقتدرانه پلیس ارتقا یافته است که توفیقات و کشفیات پلیس را اجرای طرح های ارتقای امنیت اجتماعی نشان دهنده اقدامات جهادی این عزیزان است.

وی از برخورد قاطع شدید دستگاه قضایی با مجرمین و دارندگان سلاح خبر داد و افزود: دستگاه قضایی برای کاهش جرایم و رفع مشکلات مردم با تمام توان پشتیبان مجموعه انتظامی است.

رییس دادگستری شهرستان بم نیز گفت: دستگاه قضا پشتیبان مجموعه انتظامی برای برخورد قاطع با مجرمان و بر هم زنندگان نظم عمومی در جامعه است و تلاش می کنیم با پیگیری مطالبات مردمی برای ارتقا امنیت اجتماعی در سطح شهرستان خادم خوبی برای مردم عزیز باشیم.

ابوالفضل فرحبخش، افزود: آسایش و آرامش حاکم بر جامعه به واسطه حضور نیروی انتظامی در انجام مأموریت های متعدد انتظامی است.

وی گفت: در سال جدید مقتدرانه و با همراهی و هم افزایی مجموعه انتظامی با فروشندگان مشروبات الکلی و دارندگان سلاح بر


برچسب ها: شهرستان - شهرستان بم - دستگاه قضا - دستگاه قضایی - برخورد قاطع - انتظامی - دادستان عمومی و انقلاب
آخرین اخبار سرویس:

کاهش 39 درصد جرائم خشن طی سال گذشته در شهرستان بم

کاهش 39 درصد جرائم خشن طی سال گذشته در شهرستان بم