مطالب مرتبط:
اولین خانه حمام دار تهران کجا بود؟
چرا طرح ساماندهی کارکنان دولت به نتیجه نمی رسد؟
اولین خانه حمام دار تهران کجا بود؟
رمز موفقیت روابط عمومی در عصر رسانه های متعدد
اولین خانه حمام دار تهران کجا بود؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 27 اردیبهشت 1404 ساعت 12:252025-05-17سياسي

ساماندهی حمام های عمومی بلااستفاده در گیلان


مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی گیلان ایران از ساماندهی حمام های عمومی بلااستفاده در گیلان و تبدیل آنها به مراکز گردشگری و بوم گردی خبر داد.

- ایسنا/گیلان مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی گیلان ایران از ساماندهی حمام های عمومی بلااستفاده در گیلان و تبدیل آنها به مراکز گردشگری و بوم گردی خبر داد.

ولی جهانی در گفت وگو با ایسنا با اشاره به ضرورت احیاء این اماکن تاریخی اظهار کرد: در راستای عمل به منویات مقام معظم رهبری و تحقق شعار سال سرمایه گذاری برای تولید در حوزه گردشگری، یکی از برنامه های عملیاتی این اداره کل، شناسایی حمام های متروکه در روستاها و مناطق مختلف استان است که با تغییر کاربری، این فضاها به بوم گردی، مراکز اقامتی، پذیرایی و خانه های خلاق صنایع دستی تبدیل شوند.

وی هدف از این اقدام را مرمت و بازسازی ساختمان ها، ایجاد اشتغال پایدار و سرمایه گذاری برای رونق تولید دانست و افزود: با توجه گردشگرپذیر بودن استان گیلان و فعالیت هنرمندان بسیار در رشته های مختلف صنایع دستی تبدیل این حمام ها به مراکز گردشگری، اقامتی و پذیرایی، می تواند فرصت های شغلی جدیدی برای جوانان و جامعه هدف فراهم کند و از اتلاف سرمایه های ملی جلوگیری شود.


برچسب ها: گردشگری و صنایع دستی گیلان - مدیرکل میراث فرهنگی - گردشگری و صنایع دستی - گردشگری - گیلان - صنایع دستی - مراکز گردشگری
آخرین اخبار سرویس:

ساماندهی حمام های عمومی بلااستفاده در گیلان

ساماندهی حمام های عمومی بلااستفاده در گیلان