مطالب مرتبط:
سرمربی سابق پاری سن ژرمن روی نیمکت رقیب ایران
سرمربی سابق پاری سن ژرمن روی نیمکت رقیب ایران
سرمربی تراکتور ایران را ترک کرد
فرش دستباف ایران قربانی رقابت های سیاسی شد/ مهاجرت استادکاران ایرانی به کشورهای رقیب
سرمربی تیم مطرح لیگ برتری ایران را ترک کرد + جزییات
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 6 اردیبهشت 1404 ساعت 14:552025-04-26ورزشي

سرمربی پیشین پاری سن ژرمن رقیب ایران شد


فدراسیون فوتبال قطر در آستانه امضای قرارداد با سرمربی سابق تیم پاری سن ژرمن قرار دارد.

- به گزارش تابناک، شاگردان امیر قلعه نویی که صعودشان به جام جهانی 2026 را در فیفادی قبلی با کسب تساوی مقابل ازبکستان قطعی کردند و خیلی زود به این مهم دست پیدا کردند، در جدال بعدی خود در هفته نُهم مرحله مقدماتی این رقابت ها در قاره آسیا، در روز پانزدهم خردادماه باید به مصاف تیم ملی قطر بروند.

به گزارش ورزش سه، تیم ملی قطر که در هشت دیدار اخیرش در مرحله مقدماتی جام جهانی 2026 نمایش چندان خوبی نداشته و 10 امتیاز کسب کرده و در جایگاه چهارم جدول گروه A قرار دارد، امیدی به کسب صعود مستقیم نخواهد داشت ولی امیدوار است در دور پلی آف سهمیه بگیرد و صعود کند و احتمالا با تغییر مهم روی نیمکت به استقبال فیفادی بعدی و جدال با ایران برود.

طبق گزارش فوت مرکاتو، کریستوف گالتیه، سرمربی سابق پاری سن ژرمن، در آستانه ی هدایت تیم ملی فوتبال قطر قرار دارد که در این صورت نخستین بازی رسمی او مقابل شاگردان امیر قلعه نویی در مرحله مقدماتی جام جهانی خواهد بود.

مذاکرات فدراسیون فوتبال قطر با گالتیه در مرحله ی پیشرفته ای قرار دارد و این مربی فرانسوی 58 ساله احتمالاً از مربیگری باشگاهی به عرصه بین المللی منتقل خواهد شد.


برچسب ها: پاری سن ژرمن - جام جهانی 2026 - شاگردان امیر قلعه نویی - تیم ملی قطر - سن ژرمن - مقدماتی جام جهانی 2026 - فدراسیون فوتبال قطر
آخرین اخبار سرویس:

سرمربی پیشین پاری سن ژرمن رقیب ایران شد

سرمربی پیشین پاری سن ژرمن رقیب ایران شد