مطالب مرتبط:
فرهنگ صرفه جویی صحیح در مصرف برق ترویج یابد
اجرای 470 برنامه متنوع کانون های رضوی همدان در دهه کرامت
مدیر ستاد کانون های فرهنگی هنری مساجد خراسان رضوی برنامه های دهه کرامت را تشریح کرد
اقدامات شهرداری مشهد به مناسبت دهه کرامت
برگزاری 172 برنامه فرهنگی و اجتماعی در دهه کرامت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 7 اردیبهشت 1404 ساعت 14:552025-04-27سياسي

دهه کرامت فرصتی برای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب است


دهه کرامت بهترین فرصت برای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب و الگوسازی از نقش زنان در جامعه است.

- به گزارش خبرنگار مهر ، علی فیض بخش صبح یکشنبه در جلسه شورای اجتماعی و هماهنگی مراسم ها و برنامه های دهه کرامت ضمن تبریک هفته کار و کارگری و فرارسیدن دهه کرامت با اشاره به اهمیت ترویج آموزه های حضرت فاطمه معصومه (س) و امام رضا (ع)، اظهار کرد: دهه کرامت فرصتی است تا با برگزاری برنامه های فرهنگی و اجتماعی، ارزش های انسانی و دینی را در جامعه ترویج دهیم و روحیه همدلی و محبّت را تقویت کنیم.

معاون فرماندار شفت با اشاره به اینکه برنامه های دهه کرامت با هدف گرامیداشت شخصیت های بزرگوار حضرت فاطمه معصومه (سلام الله علیها) و امام رضا (علیه السلام) برگزار شود بیان کرد: این برنامه ها می توانند تأثیرات مثبتی بر روحیه اجتماعی و فرهنگی مردم داشته باشند.

وی گفت: برگزاری هرچه باشکوه تر برنامه های دهه کرامت، یک وظیفه و رسالت فرهنگی در راستای تعمیق ارادت به ساحت مقدس امام رضا (ع) و حضرت معصومه (س) است.

معاون فرماندار شفت با تأکید بر نقش زنان و دختران در جمهوری اسلامی ایران گفت: امروز در جمهوری اسلامی ایران، زنان و دختران از جایگاهی والا و ارزشمند برخوردارند و با حفظ حجاب و عفت، در عرصه های مختلف علمی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی حضوری فعال و تأثیرگذار دارند.


برچسب ها: دهه کرامت - برنامه ها - حضرت فاطمه معصومه - کرامت - برنامه - ترویج فرهنگ - اجتماعی
آخرین اخبار سرویس:

دهه کرامت فرصتی برای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب است

دهه کرامت فرصتی برای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب است