مطالب مرتبط:
تاکید بر اجرای قانون جوانی جمعیت در قزوین
تخصیص زمین به 2100 خانوار واجد شرایط طرح جوانی جمعیت آذربایجان غربی
تخصیص زمین به بیش از 2100 خانوار واجد شرایط طرح جوانی جمعیت آذربایجان غربی
تخصیص زمین به 2100 خانوار واجد شرایط طرح جوانی جمعیت آذربایجان غربی
تأمین 7500 قطعه زمین در میرجاوه در قالب نهضت ملی مسکن و جوانی جمعیت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 20 اردیبهشت 1404 ساعت 15:552025-05-10سياسي

در ستاد جوانی جمعیت قزوین چه گذشت؟


معاون سیاسی و امنیتی استاندار قزوین در ستاد جوانی جمعیت استان گفت: بیان آمار مشکلات را حل نخواهد کرد اما با این آمارها سیاست گذاری ها باید به سمتی پیش رود تا مشکلات حل شوند.

- ایسنا/قزوین معاون سیاسی و امنیتی استاندار قزوین در ستاد جوانی جمعیت استان گفت: بیان آمار مشکلات را حل نخواهد کرد اما با این آمارها سیاست گذاری ها باید به سمتی پیش رود تا مشکلات حل شوند.

شهرام احمدپور در ستاد جوانی جمعیت استان قزوین که ظهر شنبه بیستم اردیبهشت ماه در سالن اجتماعات استانداری قزوین برگزار شد، اظهار کرد: در دهه 70 همه مراکز بهداشتی روستایی را تجهیز کردند تا از باروری جلوگیری کنند اما امروز از امکانات پیشرفته برای افزایش فرزندآوری استفاده نکردیم.

وی ادامه داد: در سال 69 شعار فرزند کمتر زندگی بهتر مطرح شد و اکنون بعد از 35 سال خطر آن را درک کردیم بنابراین ظرف یکی دو سال نمی توانیم بر آن فائق آییم چون به زمان نیاز دارد.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار قزوین خاطرنشان کرد: فرزندان ما بعد از ازدواج باید به این باور برسند که کانون خانواده با فرزند گرم می شود.

با تک فرزندی، درک روابط نسبی و سببی از فرزندان سلب خواهد شد و تبعات آن را در 30 سال آینده متوجه خواهیم شد.


برچسب ها: معاون سیاسی و امنیتی - استان - قزوین - استاندار قزوین - مشکلات - استاندار - معاون سیاسی
آخرین اخبار سرویس:

در ستاد جوانی جمعیت قزوین چه گذشت؟

در ستاد جوانی جمعیت قزوین چه گذشت؟