مطالب مرتبط:
کشف بیش از 5 هزار قرص غیرمجاز و پلمب واحدهای صنفی متخلف در لردگان
شناسایی بیش از 400 میلیون لیتر انحراف سوخت و 50 هزار ناوگان متخلف
ابطال بیش از 1800 کارت سوخت تاکسیرانان متخلف
رصد کامل توزیع سوخت با پایش لحظه ای/ شناسایی 50 هزار ناوگان متخلف
ابطال کارت سوخت بیش از 1800 تاکسی متخلف
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404 ساعت 12:252025-05-21اقتصادي

پلمب یک واحد صافکاری متخلف در بانه


مدیرکل تعزیرات حکومتی کردستان از پلمب و جریمه نقدی یک واحد صنفی صافکاری و تعویض اتاق در شهرستان بانه به دلیل تخلفات صنفی و تقلب در ارائه خدمات خبر داد.

- ایسنا/کردستان مدیرکل تعزیرات حکومتی کردستان از پلمب و جریمه نقدی یک واحد صنفی صافکاری و تعویض اتاق در شهرستان بانه به دلیل تخلفات صنفی و تقلب در ارائه خدمات خبر داد.

حسین رحیمیان اظهار کرد: این واحد صنفی به دلیل تقلب در ارائه خدمات و تخلف در فعالیت صنفی، علاوه بر پرداخت جزای نقدی، با رأی تعزیرات حکومتی پلمب و بنر واحد صنفی متخلف در محل آن نصب شد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی تعزیرات حکومتی استان کردستان، وی با تأکید بر تداوم نظارت ها بر فعالیت واحدهای صنفی افزود: تعزیرات حکومتی در صورت کشف هرگونه تخلف صنفی، بدون هیچ گونه مماشات با متخلفان برخورد قانونی و قاطع خواهد داشت.

مدیرکل تعزیرات حکومتی کردستان هشدار داد: طبق قانون، در صورتی که فردی به صورت عامدانه نسبت به شکستن یا محو پلمب اقدام کند، یا رفتاری مرتکب شود که در حکم محو یا شکستن پلمب تلقی شود، به حبس از سه ماه تا یک سال محکوم خواهد شد.

انتهای پیام


برچسب ها: تعزیرات حکومتی - مدیرکل تعزیرات حکومتی - تعزیرات - مدیرکل تعزیرات - حکومتی - صنفی - کردستان
آخرین اخبار سرویس:

پلمب یک واحد صافکاری متخلف در بانه

پلمب یک واحد صافکاری متخلف در بانه