مطالب مرتبط:
5 درصد از دانش آموزان خراسان شمالی در مدارس مختلط تحصیل می کنند
نگاهی به تفاهم نامه نیروی انتظامی و آموزش و پرورش؛ امنیت دانش آموزان یا پلیسی شدن مدارس؟
حجت الاسلام ساداتی: معلم وظیفه سنگین آموختن علم و تفکر صحیح به دانش آموزان را دارد
حادثه هولناک برای دانش آموزان ارومیه ای: جزییات آتش سوزی سرویس مدرسه و علت آن فاش شد
حادثه هولناک برای دانش آموزان ارومیه ای: جزییات آتش سوزی سرویس مدرسه و علت آن فاش شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 13 اردیبهشت 1404 ساعت 11:152025-05-03سياسي

دانش آموزان مدارس معارف پرچمدار اسلام و انقلاب باشند


دانش آموزان مدارس معارف پرچمدار اسلام و انقلاب باشند و پیرو بزرگانی همچون حضرت معصومه(س) بوده و مانند این بانوی بزرگ، - یزد - امام جمعه یزد گفت: دانش آموزان مدارس معارف پرچمدار اسلام و انقلاب باشند و پیرو بزرگانی همچون حضرت معصومه(س) بوده و مانند این بانوی بزرگ، حامی و پشتیبان ولایت باشید.

به گزارش خبرگزاری مهر ، آیت الله محمدرضا ناصری در جمع دانش آموزان دبیرستان دخترانه معارف با بیان اینکه زندگی بشر هدف دارد و خدا انسان را دارای هدف خلق کرده است، اظهار کرد: باید با انتخاب سبک زندگی درست، تلاش کنیم به هدف زندگی برسیم.

وی با بیان اینکه مکاتب بشری انسان را بسوی مادیات می کشانند، افزود: این مکاتب زندگی پرآشوب، بی معنا و پردردسر را به انسان تحمیل می کنند و نتیجه آن نیز پوچی است.

آیت الله ناصری ادامه داد: موقعیت انسانی که باید با خدا مأنوس باشد، موقعیت مادرانی که باید با همسر، فرزندان و خانواده روزگار سپری کند را مادی کرده اند و اینها خیانتی است که به انسان می شود زیرا منزلت انسان را تنزل می دهد.

وی عنوان کرد: آنچه که در جوامع فراموش شده اما ما نباید آن را فراموش کنیم، سبک زندگی است و در شرایطی که سبک زندگی ما باید بر اساس معنویت باشد، در دنیا این سبک بر اساس مادیات تعریف شده زیرا این سبک هدفی جز استثمار دیگران ندارد.


برچسب ها: دانش آموزان - اسلام و انقلاب - آیت الله محمدرضا ناصری - معارف - زندگی - انسان - انقلاب
آخرین اخبار سرویس:

دانش آموزان مدارس معارف پرچمدار اسلام و انقلاب باشند

دانش آموزان مدارس معارف پرچمدار اسلام و انقلاب باشند